وب سایت سر آشپز پاپیون: اگر کمی تأمل کنیم در می یابیم که براستی در تهیه باقلوا چقدر ظرافت بکار گرفته شده است. این باقلوای لذیذ از ترکیب مغزیجات، شکلات و آلبالوی خشک تهیه شده است. مواد لازم برای تهیه این باقلوا کمی با انواع باقلوا متفاوت است ولی نتیجه شگفت انگیز است.
مواد لازم:
- خمیر فیلو به مقدار لازم
- کره ذوب شده ۱۷۰ گرم
- خلال بادام ۸۵ گرم
- گردو بو داده ۷۵ گرم
- پسته بوداده ۷۰ گرم
- دارچین ۴ گرم
- شهد عسل ۱ پیمانه
- نمک به مقدار لازم
- شکلات نیمه شیرین خرد شده ۱.۵ پیمانه
- آلبالو خشکه بدون هسته و خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- این دستور به همان اندازه که شبیه باقلواست ولی طرز تهیه متفاوتی دارد. یک ورق شیرینی پزی را روی کانتر آشپزی بگذارید و با یک لایه از خمیر باقلوا (فایلو) آن را بپوشانید. روی آن کره ذوب شده مالیده و ⅓از مغزیجات خرد شده را روی آن پخش کنید.
- آن را با یک لایه خمیر فایلو پوشانده سپس کره مالیده و ⅓ از آلبالوها و شکلات خرد شده را روی آن پخش کنید.
- این عمل را دو بار دیگر تکرار کنید (یک لایه فایلو، کره، مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده، فایلو، کره، مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده )
- از کاغذ شیرینی پزی کمک می گیریم و آن را رول می کنیم.
- آن را به کمک چاقو برش زده و قطعه قطعه می کنیم و داخل ظرف مخصوص پخت در فر قرار می دهیم. روی باقلوا کره مالیده و مقداری نمک روی آن می پاشیم.
- باقلوا را به مدت ۵۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد می پزیم تا کاملا کریسپی شده و روی آن قهوه ای طلایی شود. وقتی باقلوا را از درون فر در می آوریم روی آن شهد عسل را می ریزیم.
- باقلوا را حدودا یک ساعت کنار می گذاریم تا شهد، جذب آن شود.
- این باقلوا دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره.