آبگوشت بزباش
ستاره تندرستی: ****
* چرا 4 ستاره؟ سبزی موجود در این آبگوشت ویژگی آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد؛ به همین دلیل است که در مقایسه با آبگوشت سنتی کمتر معروف شده. اکثرا ترجیح می دهند این ترکیب از مواد اولیه را به شکل خورش و با برنج بخورند.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
- گوشت گوسفند 750 گلم خرد کرده
- پیاز متوسط یک عدد ساطوری شده
- لوبیا چشم بلبلی 150 گرم خیسانده
- سبزی ساطوری نیم کیلو (تره و جعفری همراه با چند ساقه شنبلیله)
- لیمو امانی 3-2 عدد خیسانده
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. نیمی از روغن را داخل قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 تا 6 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
2. گوشت و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید.
3. لوبیا و آب جوش را اضافه کرده و مانند آبگوشت معمولی روی شعله ملایم بپزید.
4. روغن باقیمانده را داغ کرده وس بزی را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. در یک کساعت آخر پخت گوشت، سبزی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.