امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع سوپ ترکیهای آشنا کنیم. مواد اصلی برای پخت این سوپ، ماست و برنج است. مواد اولیهای که در این آموزش به کار رفته برای چهار نفر کافی است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماست: یک و نیم کیلو
خرده برنج: نیم کیلو
سفیده تخم مرغ: یک عدد
آب: یک پیمانه
آرد: دو قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: کمی
روغن زیتون: یک پیمانه
نعنای خشک: به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه:
ماست را به همراه آرد، سفیدهی تخم مرغ، کره، روغن زیتون، نمک و خرده برنج شسته شده، خوب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم.
یک عدد عصارهی مرغ را داخل آب حل کرده و به مخلوط بالا اضافه میکنیم.
سوپ را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
وقتی سوپ جا افتاد، آن را در ظرفی مناسب ریخته و روی سوپ را با نعنای خشک، تزیین میکنیم.