تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاقگاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید.
آکا ایران:
مواد لازم:
- روغن : 2 قاشق سوپخوری
- پیاز : یک عدد
- ساقه کرفس : 2 عدد
- سیر : 2 حبه
- فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
- برگ بو : 2 عدد
- آویشن : یک قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی : 4 عدد
- آب مرغ : 3 پیمانه
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
- برنج : یک و 1/2 پیمانه
- فیله ماهی : 225 گرم
- میگو : 130 گرم
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- پیازچه : 4 عدد
- میگوی درشت : 4 عدد برای تزیین
طرز تهیه:
1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاقگاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخشده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاقگاز حرارت دهید.
2. پس از طی این مدت، برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیمپز شود.
3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
4. میگو ها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
5. تکههای ماهی را با میگوی پخته شده را روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.
نکات:
1. برای دمکشیدن برنج قراردادن دمکنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.
2. باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو میشود، برای جلوگیری از به هم چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دمکنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.