0

بیوگرافی متین ستوده

niloofar69
niloofar69
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 212

بیوگرافی متین ستوده

بیوگرافی متین ستوده

متین ستوده و همسرش, بیوگرافی متین ستوده و خانواده اش, matin-sotudeh

متین ستوده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۶۴ در یک خانواده پنج نفره در شهر تهران متولد و اکنون ۳۳ ساله است پدرش کارمند صدا و سیما و مادرش معلم بازنشسته است و اصالتا خرم آبادی هستند. او فرزند سوم خانواده است و یک خواهر بزرگتر به اسم مریم و یک برادر بزرگتر به اسم مانی دارد. متین ستوده دارای مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی است.

او شخصیتی کاملا احساساتی دارد اما تمام سعی اش را می کند که با منطق جلو برود بی نهایت به خانواده اش وابسته است و عاشق بچه هاست و معتقد است که آن ها فرشته هایی هستند که مهربونی و راستی در بند بند وجودشون خلاصه شده و عین آب زلال و مثل بهار زیبا و خواستنی هستند.

ماجرای ازدواج و فرصتی که از دست رفت

خانم ستوده ازدواج نکرده و مجرد می باشد. او در آخرین مصاحبه اش گفت : چند سال پیش یک نفر صادقانه دوستم داشت و ولی من بی رحمانه با او صحبت کردم و وقتی که متوجه این موضوع شدم برگشتم اما پذیرفته نشدم چون جایم پر شده بود و من دیر برگشتم.

متین ستوده و پدر و مادرش, عکس پدر و مادر متین ستوده

متین ستوده در کنار پدر و مادرش

مرگی که به میتن ستوده تلنگری شدیدی زد

شنیدن خبر مرگ افراد نزدیک واقعا دردناک است و کنار آمدن با این موضوع کار ساده ای نیست. متاسفانه من سال ها قبل خاله و دختر خاله ام را از دست دادم و این موضوع تا مدت ها روی روحیه من تأثیرات منفی گذاشت اما چیزی که به من تلنگر اساسی زد و باعث تغییر جدی نگاهم به مرگ شد مرگ یکی از پسران جوان فامیل بود که به تازگی ازدواج کرده بود و هیچ کس در بدترین شرایط ممکن هم فکرشو نمی کرد که او ممکن است فوت کند اما او در یک تصادف درگذشت و این اتفاق باعث شد که من به این حقیقت که مرگ هیچ وقت خبر نمی کند و هر لحظه ممکن است سراغ آدم بیاید پی ببرم.

سه شنبه 1 خرداد 1397  9:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها