0

طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان



درست کردن خرما بریج,طرز تهیه خرما بریج

 

 

افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.

 

خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان

 

مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

 آرد  یک پیمانه
 خرما 400 گرم 
کنجد  یک قاشق غذاخوری 
 روغن  سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز به مقدار لازم

 

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

 

خواص :

این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.

نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند.

بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.

منبع : khorasannews.com



یک شنبه 30 اردیبهشت 1397  5:05 PM
تشکرات از این پست
bayati0011
دسترسی سریع به انجمن ها