یکی از مهمترین موارد در مورد ماه مبارک رمضان، مسئلۀ غذاخوردن است. ازآنجاییکه غذاخوردن در ماه رمضان تنها به دو وعده محدود میشود، انتخاب نوع مادۀ غذایی برای وعدههای سحر و افطار از اهمیت ویژهای برخوردار است. غذای انتخابی برای وعدۀ سحری باید بهگونهای باشد که انرژی لازم برای انجام فعالیتهای روزمره را تأمین کند. خرما یکی از خوراکیهایی است که دقیقاً این ویژگی را دارد. توصیه میکنیم حتماً خرما را در وعدۀ سحریتان بگنجانید تا از ضعف بدنی در طول روز جلوگیری به عمل آورید. اگر اهل خوردن غذاهای شیرین هستید، پیشنهاد ویژهای برای وعده سحری شما داریم که میتواند انرژی زیادی برایتان دخیره کند. در ادامه با روزچین همراه باشید و طرز تهیۀ املت خرما را ببینید.
مواد لازم برای تهیۀ املت خرما
کره: یک قالب کوچک
خرما: پنج یا شش عدد
تخممرغ: دو عدد
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
برگ ریحان: به مقدار لازم
طرز تهیه املت خرما
طرز تهیۀ این املت خوشمزه، بسیار ساده است و شما میتوانید در کمتر از ۱۰ دقیقه آن را آمادۀ سرو کنید، بنابراین نیاز نیست که از شب قبل برای آمادهسازی آن اقدام کنید.
اولین قدم برای تهیۀ این غذای سریع، شستن و پوستکندن خرماهاست. بعد از آن باید هستههای خرماها را جدا کرده و آنها را به کمک یک چنگال له کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری کرۀ جامد درون آن بیندازید تا ذوب شود. خرماهای لهشده را دررون تابه بریزید و در کرۀ داغ مقداری تفت دهید. در آخرین مرحله دو عدد تخممرغ روی موادتان بشکنید. اگر میخواهید املت یکدستی داشته باشید، بهتر است ابتدا تخممرغها را در یک ظرف جداگانه ریخته و حسابی هم بزنید و بعد به مخلوط خرما اضافه کنید. حالا به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید املت شما کمی سفت شود. در مرحلۀ سرو میتوانید چند عدد برگ ریحان تازه هم روی املت قرار داده و همراه نان میل کنید.
نگاهی به خواص خرما
- خرما سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. ویتامین A، آهن، کلسیم، ویتامین B، نیاسین، پتاسیم، روی و مس همه و همه در یک عدد خرما یافت میشوند.
- خرما خاصیت آنتیاکسیدانی دارد.
- خرما در درمان دیابت تأثیرگذار است.
- خوردن خرما به صورت روزمره به بهبود عملکرد روده و جلوگیری از انواع سرطان کمک میکند.
- مصرف خرما سطح چربی خون را در بدن کاهش داده و از تنگشدن رگهای خونی جوگیری میکند، به همین دلیل مصرف روزانۀ آن برای سلامت قلب توصیه میشود.