دلمه برگ مو با مرغ
اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه... در این بخش طرز تهیه یک دلمه برگ متفاوت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- مرغ ۱ قطعه
- برگ مو ۲۰ عدد
- هویج ۲ عدد
- پیازچه ۱۰ بوته
- کدو سبز ۲ عدد
- کرفس ۲ عدد
- سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا برگ موها را به خوبی شسته و به مدت ۲ دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار میدهیم و بعد آبكش میكنیم و كنار میگذاریم.سینهی مرغ را از استخوان جدا كرده و دو قسمت میكنیم.
- با چاقوی تیز، هر كدام را از قسمت بالا شكاف میدهیم تا به صورت پاكتی درآید.
- داخل شكاف مرغها را با مخلوطی از سس سویا، آبلیمو، نمك و فلفل مزهدار میكنیم.
- .هویج، كدو و كرفس را به صورت درشت خلال میكنیم،سپس آنها را ۱۰ دقیقه با آب میپزیم و آبكش میكنیم.
- از این مخلوط به اندازهای كه لازم است، در شكاف مرغها میگذاریم و روی آن پیازچهی خرد شده میریزیم.دو طرف شكاف مرغها را به هم نزدیك میكنیم.
- .در این قسمت یا برگ موها را پهن كرده، سینهی مرغ پر شده را روی آن میگذاریم و میپیچیم.یا آنكه مرغ را برش زده و برای هر یك از برك مو ها مقداری از مرغ را قرار میدهیم و آن ها را میپیچیم.
- در هر دو حالت برگ موهای پیچیده شده را در بخارپز یا در قابلمهای با كمی آب روغن به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
سایر نکات
- در صورتی كه از سینه مرغ درسته و برگ مو قالبی استفاده میكنید بهتر است آن را درون قالب تهیه كنید.
- در صورت تمایل بد از آماده شدن دلمه آن را چند دقیقه داخل محلول شكر و سركه قرار دهید.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 6:24 PM
تشکرات از این پست