0

تاثیر خنده بر روابط زناشویی

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

از مدت ها قبل پژوهشگران به این نتیجه دست پیدا کرده اند که یکی از فاکتورهای حیاتی برای قضاوت در مورد کیفیت رابطه، اندازه گیری میزان خوش مشربی و شوخ طبعی در آن است. اگر در یک رابطه خنده وجود داشته باشد، می توان نتیجه گرفت که آن ارتباط سالم است. زمانی که خنده و شادی متوقف شود، ارتباط به لبه پرتگاه نزدیک خواهد شد. اگر شما به دنبال آن هستید تا روابط رضایت بخش تری را چه در محیط خانه و چه در ارتباطات شغلی خود داشته باشید، باید به شادی و لبخند اهمیت داده و حس شوخ طبعی خود را نیز افزایش دهید.

در این قسمت شما را با 5 تکنیک آشنا می کنیم که به واسطه آن هم می توانید حس شوخ طبعی خود را ارتقا بخشید و هم سلامت روابط خود را تضمین کنید.
1- با تمرکز بر روی موضوعات جالب سعی در بیدار کردن حس شوخ طبعی خود داشته باشید. شاید این امر در مراحل اولیه قدری دشوار به نظر برسد، اما چیزی نخواهد گذشت که تمام اطراف خود را مملو از چیزهایی خواهید دید که باعث بیدار کردن حس خوشحالی در شما می شوند. با اتکا به این شیوه از زندگی خود نیز لذت بیشتری خواهید برد.

2- اگر احساس می کنید که به تازگی خیلی کمتر از گذشته می خندید، شاید بهتر باشد که ارتباط خود را با افراد شوخ و با مزه بیشتر کرده و از افراد بی حوصله و غمگین فاصله بگیرید.

3- یاد بگیرید که به برخی از کارهای خودتان هم بخندید. اگر این کار را نکنید، این حق را به دیگان می دهید تا به شما بخندند. بسیاری از افراد به دلیل ناامنی ها و ترس هایی که در وجود خود احساس می کنند، قادر به انجام یک چنین کاری نیستند. آنها از این می ترسند که در نظر دیگران احمق و فاقد صلاحیت جلوه کنند. به هر حال همه افراد در زندگی خود دچار اشتباه می شوند، اگر به اشتباهات خود بخندید آنها را کم اهمیت جلوه می دهید. همچنین این امر از جمله خصیصه های فطری انسان نیز قلمداد میشوند.

4- عکس های جالب و جوک های بامزه را جمع کنید و بر روی در یخچال یا تابلوی اعلانات بچسبانید تا همه بتوانند آنها را ببینند و لذت ببرند. البته باید از انواع جوک های نژاد پرستانانه، برانگیزاننده جنسی و پلید صرف نظر کنید. باور کنید که بدون وجود یک چنین مسائلی باز هم می توانید بخندید. من به شخصه ارزشی برای مقوله های زشت قائل نیستم.

5- از حس شوخ طبعی برای حل مشکلات موجود در روابط خود بهره بگیرید. زمانیکه در رابطه خود به بن بست می رسید، سر شوخی را باز کنید. یکی از دوستانم تعریف میکرد که چندی پیش با همسر خود مشاجره ای داشت. در گرماگرم بحث همسرش ناگهان حرف بدی به او زد، دوست من هم با شنیدن آن عبارت به همسرش گفت تو با بیان یک چنین عبارات زننده ای کمر مرا شکستی! ناگهان همسرش شروع به خندیدن کرد و خودش هم همین کار را ادامه داد. چیزی نمی گذرد که هر دو یادشان می رود که چرا با هم دعوا می کردند و همه چیز به حالت عادی باز می گردد.

باید توجه داشته باشید که شوخ طبعی ذاتی نیست و یک امر کاملاً اکتسابی میباشد. شما اگر بخواهید به راحتی می توانید حس شوخ طبعی خود را افزایش دهید. زمانی که این کار را انجام دهید به این نتیجه می رسید که روابطتتان غنی تر و مستحکم تر می شوند. مردم هم به چشم یک فرد جذاب تر به شما نگاه می کنند. این امر هم به نوبه خود سبب می شود که حس شوخ طبعی شما باز هم بیشتر ارتقا پیدا کند.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  8:58 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon zahra_53 nezarat_ravabet mohammad_43 shayesteh2000 rezahossiny amirali123
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

پاسخ به:تاثیر خنده بر روابط زناشویی

سلام اجی فک  کنم  اینطوری مسواک و خمیردندون گرون بشه ها ...با توجه به عکس گفتم wink

یاطبیب القلوب heart

دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  2:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon amirali123 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

وا آجی یه چی میگیا

کی وسط دغوا میتونه دنبال سوژه برا خنده بگرده.frown

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  3:54 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon amirali123 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

عکسای جالب و خنده دار ایده جالبی بود.

شاید امنحانش کنم

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  3:55 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon borkhar
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول salma57

وا آجی یه چی میگیا

باید دمنوش زعفران خوردو دعوا کرد ..

یاطبیب القلوب heart

دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  4:12 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon borkhar
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول salma57

وا آجی یه چی میگیا

خنده رو من هستم هر کجا که بگین عالیه اصن یه چیز دیگه هست خوش اخلاقی و خنده رو بودن

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 18 اردیبهشت 1397  7:50 PM
تشکرات از این پست
borkhar ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

سلام اجی فک  کنم  اینطوری مسواک و خمیردندون گرون بشه ها ...با توجه به عکس گفتم wink

سلام آجی.....همه چی گرون شد مسواکم روشlaughwink

چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397  8:50 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

وا آجی یه چی میگیا

سلام آجی....

شما باید قبل از اینکه حس دعواتون یا دعوای خونتون بزنه بالا.....پیش زمینه هاش رو آماده کنین ....اینا رو از قبل داشته باشینlaughwink

چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397  8:52 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon salma57
دسترسی سریع به انجمن ها