اگر دوست دارید در وعدههای غذایی خانواده تنوع ایجاد کنید به شما پیشنهاد میکنیم همبرگر مرغ را در منزل بپزید و مطمئن باشید وقتی عزیزانتان آن را نوش جان کنند، سفارش پخت دوباره آن را خواهید داشت. در این مقاله همراه با دیدن ویدئوی آشپزی روزچین میتوانید به شیوه حرفهایترین سرآشپزهای دنیا یک همبرگر مرغ با سس ویژه مهیا کنید.
اگر از پختن مرغ به شیوه تکراری خسته شدهاید و از طرفی هم هوس یک ساندویچ لذیذ کردهاید میتوانید با گوشت مرغی که در منزل دارید همبرگر مرغ تهیه کنید. فقط کافی است یکبار این همبرگر خانگی را امتحان کنید، خواهید دید که به یک وعده غذایی محبوب شما تبدیل میشود.
برای پخت همبرگر مرغ چه موادی لازم است؟
- گوشت مرغ چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- خمیر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- سس ورستر شایر: ۱ قاشق غذاخوری (در مقاله همبرگر در خانه طرز تهیه آن گفته شد)
- پیاز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- چیلی قرمز: نصف قاشق چایخوری
- پونه کوهی: ۱ قاشق چایخوری (یا سبزیجات معطر خشک شده)
- نان تست: دو برش
مواد لازم برای سس مایونز ویژه:
- سس مایونز: نصف پیمانه
- خردل: ۲ قاشق غذاخوری
- سس سیر چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
- سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
- کلم خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه: ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
- کمی کاهو، پنیر ورقهای چدار و پیاز (برای سرو)
مراحل پخت همبرگر مرغ
ابتدا گوشت سینه مرغ را چرخ کنید و در غذاساز بریزید و دو برش نان تست را در آن خرد کنید. حالا بقیه مواد را یکی یکی در غذاساز بریزد و کاملا با هم مخلوط کنید. اگر سس ورستر شایر یا ورچستر را در فروشگاه پیدا نکردید و حوصله تهیه آن را در منزل نداشتید، از یک طعمدهنده دیگر برای همبرگر مرغ استفاده کنید. وقتی مواد شما کاملا مخلوط شد و به شکل خمیر درآمد آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
از دست ندهید: آموزش نوعی غذای ایتالیایی با مرغ به سبک روزچین
حالا پنیر موزارلا را به شکل مکعبهای کم عرض و کوچک برش بزنید. کف دستتان را با روغن کمی چرب کنید و مقداری از مواد را در کف دستتان به شکل توپ گرد کنید. روی آن یک برش پنیر موزارلا قرار دهید و مقداری دیگر از مواد را روی پنیر بگذارید و توپ را کف دستتان پهن کنید به صورتی که پنیر بین دو لایه همبرگر قرار بگیرد و کاملا پوشانده شود.
در تابه کمی روغن مایع بریزید و کره را به آن اضافه کنید. به اندازه نوک انگشت سیر خرد شده و سبزیجات معطر خشک شده در کره تفت دهید. حالا همبرگر مرغ را در این تابه سرخ کنید. هر طرف را ۶ الی ۸ دقیقه روی شعله کم سرخ کنید.
بعد از اینکه همبرگرها سرخ شد. نان همبرگر را هم برش بزنید و در این تابه که هنوز چرب و معطر است، برشته کنید.
حالا نوبت آماده کردن سس مایونز ویژه است: مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. در ویدئو آموزشی مراحل تهیه سس را با دقت ببینید.
برای سرو ساندویچ ابتدا روی یک برش نان که برشته کردید، کمی سس مایونز بمالید و رویش یک برگه کاهو قرار دهید. همبرگر مرغ را روی برگ کاهو قرار دهید و یک ورق پنیر چدار رویش بگذارید. حالا سس مایونز ترکیبی را که آماده کردید روی پنیر بریزید، چند حلقه پیاز خام یا سرخ شده روی سس بگذارید و برش دیگر نان را روی آن قرار دهید. میتوانید از برشهای خیار و گوجه تازه و سسهای کچاپ هم برای سرو همبرگر مرغ استفاده کنید.