این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
مواد لازم:
- آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
- ارده: ۲ قاشق غذاخوری
- آب : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- بادمجان: ۱ عدد متوسط
- فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
- پیازچه: ۲ عدد
- نخود: ۵۵۰ گرم
طرز تهیه:
1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:
1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
2- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.
4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.
5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.