0

ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی

fzandishesabz
fzandishesabz
کاربر جدید
تعداد پست ها : 3

ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی :

شاید شما هم مثل من در یک روستا زندگی می کنید و چند مرغ و اردک در خانه روستایی شما وجود دارد که دوست دارید از آنها جوجه کشی کنید.

شاید هم به عنوان یک تحقیق علمی از روی حس کنجکاوی یا یک تکلیف مدرسه تصمیم به ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی گرفته اید.

وقتی برای اولین بار ایده داشتن یک دستگاه جوجه کشی به سرم زد تصمیم گرفتم از بازار یک ماشین جوجه کشی خریداری کنم و دست به کار شدم.

اول از همه در گوگل به دنبال شرکت های تولید کننده دستگاه جوجه کشی گشتم نمونه های زیادی وجود داره مثلا دستگاه جوجه کشی حرفه ای یک ماشین جوجه کشی عالی به حساب میاد یادستگاه جوجه کشی ارزان قیمت مناسبی داره ولی خوب آخر همه گشتن های من به اینجا ختم شد که خرید ماشین جوجه کشی برای من ایده خوبی نیست پس تصمیم گرفتم یک دستگاه جوجه کشی خانگی خودم بسازم.

وقتی در اینترنت دنبال آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی گشتم ، آموزش جالبی پیدا نکردم و مطئنم که شما هم مثل من نا امید شده بودید.

ولی نگران نباشید من دست به ساخت یک ماشین جوجه کشی خانگی کاملا ساده زدم و با آن تخم های نطفه دار مرغ را جوجه کشی کردم.

در این آموزش می خوام تجربه خودم با شما به اشتراک بذارم.

نکته : اگر شما هم تصمیم به ساخت دستگاه جوجه کشی گرفته اید می توانید آموزش ساخت به همراه عکس ماشین جوجه کشی ساخت خودتان را به شماره تلگرام ۰۹۱۴۳۸۸۰۶۶۹ ارسال نمایید تا با نام خودتان روی سایت قرار گیرید.

اول از همه باید بگم این دستگاه جوجه کشی که من ساختم کمتر از ۱۵ هزار تومان هزینه اش شده و حدودا هم یک ساعت وقت براش گذاشتم.
میدونم شما می تونید بهتر از این رو بسازید پس سعی خودتون رو بکنید.

مرحله اول از ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی : آماده سازی وسایل مورد نیاز

آماده سازی وسایل مورد نیاز

برای ساخت دستگاه جوجه کشی نیاز داریم به :

1. یک جعبه از جنس یونولیت یا همون آکاسیف یا همون پلاستوفوم
  2. یک سرپیچ لامپ
  3. یک لامپ رشته ای معمولی
  4. چند تکه چوب برای ایجاد چهار چوب مانند تصویر
  5. یک توری فلزی به همراه یک طلق شفاف
  6. دماسنج با رطوبت سنج
  7. فنجان کوچک برای نگه داشتن آب
  8. مقداری چسب و یکم حوصله

یک توجه ویژه : بیشتر وسایلی که بالا نوشتم رو من داشتم و نیاز به خریدش نبود شاید اگر شما بخواهید همه وسایل رو خرید کنید از ۱۵ هزار تومان کمی بیشتر بشه پس اگه یکم ساخت دستگاه جوجه کشی هزینه اش بیشتر شد نگران نشید.

مرحله دوم از ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی : ساخت چهار چوب مناسب جوجه کشی

ساخت چهار چوب مناسب جوجه کشی

برای داخل جعبه یونولیت خودمون باید یک چهار چوب بسازیم ، طبق تصویر عمل کنید و اندازه داخل جعبه رو بگیرید و به همون اندازه این چهار چوب رو آماده کنید.

دقت کنید که ارتفاع رو جوری تنظیم کنید که بشه داخل به راحتی ظرف آب ، تخم مرغ های نطفه دار ، لامپ و … را قرار داد.

مرحله سوم از ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی : اضافه کردن توری فلزی به قاب

اضافه کردن توری فلزی به قاب

حالا که قاب رو ساختید باید توری فلزی رو به قاب میخ کنیم تا محکم سر جاش کشیده بشه .

توجه کنید که حتما نباید از توری فلزی استفاده کنید ، من از توری فلزی استفاده کردم چون اول اینکه دم دستم بود دوم اینکه مقاومت خوبی داره و می تونه چند تا تخم مرغ و ظرف آب راحت نگر داره.

ساخت ماشین جوجه کشی

مثل عکس توری فلزی رو به قاب دستگاه جوجه کشی محکم کنید.

مرحله چهار از ساخت دستگاه جوجه شی خانگی : اضافه کردن لامپ

اضافه کردن لامپ

مانند تصویر یک سوراخ کوچک به اندازه سرپیچ لامپ روی جعبه یونولیت خودتون اضافه کنید ، دقت کنید این سوراخ باید دقیقا اندازه باشد بزرگ باشه لامپ از داخلش می افته و همه چی خراب میشه.

ارتفاع محل قرار گیری لامپ باید طوری باشه که گرما یونولیت پایین ، بالا و پشت لامپ رو نسوزونه ، سرپیچ رو داخل سوراخ قرار بدید و لامپ رو در محلش محکم کنید.

لامپ دستگاه جوجه کشی

اگه تست کنید که لامپ کار میکنه یا نه هم بد نیست.

مرحله پنجم از ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی : اضاف کردن دو سوراخ برای تهیه ماشین جوجه کشی

اضاف کردن دو سوراخ برای تهیه ماشین جوجه کشی

همون طور که در تصویر می بنید دو سوراخ باید در کناره جعبه یونولیت ایجاد کنید.

این سوراخ های برای ایجاد گردش هوا در داخل دستگاه جوجه کشی هستند.

خوب تخم نطفه دار که داخل دستگاه نفس میشه و نیاز به اکسیژن داره اگه سوراخ ایجاد نکنید تهویه ندارید و تخم از دست میره.

مرحله ششم و نهایی از ساخت دستگاه جوجه شی خانگی : ضربه آخر

مرحله مثبت ششم ساخت پنجربه برای دیدن داخل دستگاه جوجه کشی خانگی

این مرحله اختیاری ولی پیشنهاد میشه انجام بدید.

چون اگه پنجره درست نکنید ، هی میخواید درب دستگاه بر دارید تا ببینید چه خبر اینجوری دما و رطوبت قاطی میشه و تخم ها از دست میرن پس بهتر یک درب درست کنید و خیال خودتون رو راحت کنید.

برای ساخت درب یونولیت بالایی رو مثل عکس ببرید با چسب طلق شفاف رو که در مرحله اول گفته بودم رو به یونولیت بچسبونید.

با این کار یک پنجره دارید که داخل دستگاه رو می تونید باهاش ببنید.

فقط این پنجره رو زیاد بزرگ نکنید ، یک پنجره کوچیک هم کفایت می کنه.

چند نکته در مورد ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی :

ساخت ماشین جوجه کشی خانگی کار آسونی ولی قسمتش سختش تنظیم درست دما و رطوبت در طول ۲۱ روز جوجه کشی از مرغ ، چند تا نکته میگم امیدوارم بتونه برای شما مفید باشه :

• نکته اول اینکه واقعا انتظار نداشته باشید یک دستگاه جوجه کشی ساده مثل همین که ساختیم کیفیت یک دستگاه جوجه کشی کارخانه ای رو داشته باشه ، پس کمی انتظار خودتون رو کم کنید.
  • نکته دوم اینکه با اینکه جوجه های مرغ مقاومت خوبی دارند ولی باید دما تنظیم بشه همون طور که گفتم دمای مناسب بین ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتیگراد در مدل ما به همین خاطر دقت کنید.
  • نکته سوم : می تونید سوراخ های روی درب دستگاه باز کنید که باهاش دما رو تنظیم کنید یعنی با پوشوندن و باز کردن سوراخ ها دمای داخل دستگاه رو کم و زیاد کنید.
  • نکته چهارم : می تونید یک دیمر یا ترموستات بخرید تا فرایند دما رو اتوماتیک کنید این دستگاه با تنظیم دمای مورد نیاز لامپ رو خاموش روشن میکنه تا دما تنظیم بشه.
  • نکته پنجم : تخم ها رو جوری قرار بدید که زیاد نزدیک لامپ نباشند تا حرارت مستقیم اونارو بپزه.
  • نکته ششم : در مورد رطوبت توجه کنید که در سه روز آخر جوجه کشی که بهش دوران هچر میگن ۵ تا ۱۰ درصد رطوبت رو افزایش بدید با اضافه کردن آب بیشتر به ظرف آب.
  • نکته هفتم : باید توجه کنید که تخم های نطفه دار برای تبدیل شدن به جوجه باید روزی چند بار چرخش داده بشن تا جنین به دیواره تخم نچسبه ، برای اینکار روزی ۴ بار تخم ها رو مقداری چرخش بدید.
  • شب ها که دیگه نمیشه کاریش کرد پس قبل خواب یک بار چرخش بدید و بعد بخوابید.

خوب یکی از دلایلی که گفتم انتظار خودتون پایین بیارید همینه ، این دستگاه اتوماتیک نیست.

موفق باشید.

منبع : https://goo.gl/KkYoH3

شنبه 8 اردیبهشت 1397  4:06 PM
تشکرات از این پست
fzandishesabz
fzandishesabz
کاربر جدید
تعداد پست ها : 3

پاسخ به:ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی

برای مشاهده آموزش های بیشتر به لینک https://goo.gl/KkYoH3 مراجعه کنید.

شنبه 8 اردیبهشت 1397  4:10 PM
تشکرات از این پست
ms57bd45
sabapac
sabapac
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی

یخدان یونولیت را میتونید از اینجا بخرید

https://sabapacking.com/post/%DB%8C%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%86-%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%86

یک شنبه 13 آبان 1397  8:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها