0

داغ ترین اخبار پرسپولیس

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

باقري: سپاهان هميشه مدعي است

كاپيتان پرسپوليس گفت: سپاهان از بازيكنان و كادر فني خوبي برخوردار است و هميشه خود را به عنوان يك مدعي مطرح كرده است.
كريم باقري اظهار داشت: اردوي امارات براي تيم ما بسيار مفيد بود. دوست دارم بازيكناني كه به تيم اضافه شده‌اند هرچه زودتر با ساير بازيكنان هماهنگ شوند.
وي افزود: خوشحالم كه به عنوان كاپيتان پرسپوليس مي‌بينم تمام بازيكنان براي موفقيت تيم تلاش مي‌كنند. اميدوارم تيم به انسجام كافي برسد و بتوانيم جواب خواسته‌هاي هواداران را بدهيم.
باقري با بيان اينكه صحبت از قهرماني سخت است، عنوان كرد: در بالاي جدول تمام تيم‌ها به دنبال كسب امتياز از حريفان هستند.؛ در نيم فصل دوم بازي‌هاي سختي در پيش‌رو داريم و بايد تلاش خود را دوچندان كنيم.

كاپيتان پرسپوليس در خصوص بازي روز 7 آذر با سپاهان تصريح كرد: كسب امتياز در اصفهان براي روحيه تيم لازم است؛ سپاهان چند سال است كه با مديريتي قوي تيم قدرتمند را راهي مسابقات مي‌كند. سپاهان از بازيكنان و كادر فني خوبي برخوردار است و هميشه خود را به عنوان يك مدعي مطرح كرده است.
باقري ادامه داد: اگر دقت كنيم مي‌توانيم با امتياز اصفهان را ترك كنيم. با برگزاري تمرينات پر فشار به شرايط ايده‌آل نزديك شده‌ايم.
وي درباره مصدوميتش گفت: از ناحيه آشيل پا آسيب ديده‌ام و اميدوارم با بهبودي كامل پرسپوليس را در ادامه ليگ همراهي كنم.

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:10 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اكبري: نيمكت نشيني‌ام در پرسپوليس فني نيست

بازيكن پرسپوليس گفت: در طول تمرينات هفته در تركيب اصلي تيم بودم، اما روز بازي از تركيب كنار گذاشته مي‌شدم و اين مشكل فني نبود.
جلال اكبري درباره اردوي امارات عنوان كرد: تمرينات خوبي را در امارات پشت سر گذاشتم و كادر فني از من رضايت داشت. تلاش مي‌كنم در اولين فرصتي كه به من داده مي‌شود حقم را بگيرم و به تركيب برگردم.
وي با اشاره به نيمكت نشيني‌اش در نيم فصل اول عنوان كرد:‌ نيمكت نشيني برايم سخت است، اما در نيم فصل دوم با توانايي كه دارم جايگاهم را به دست خواهم آورد. پيش از شروع فصل در اوج بودم، اما نمي‌دانم چه شد كه به يك‌باره از تركيب اصلي تيم كنار گذاشته شدم.

اكبري ادامه داد:‌ در طول تمرينات هفته در تركيب اصلي تيم بودم، اما روز بازي از تركيب كنار گذاشته مي‌شدم. نتوانستم دليل اين كار را متوجه شوم. حتي در اين مورد با كرانچار صحبت كردم، اما دليل قانع كننده‌اي نداشت.
وي تصريح كرد: اگر علت كنار گذاشته شدنم از تركيب تيم فني بود، چرا در طول هفته در تركيب اصلي بودم و تمام كارهاي تاكتيكي روي من انجام مي‌شد، ولي در زمان بازي از تركيب كنار گذاشته مي‌شدم؟ پس مشكل فني نبود.
اكبري در مورد مصاحبه عليه كرانچار گفت: در مورد كرانچار حرف خاصي نزدم، اما يك سري مصاحبه از قول من در روزنامه‌ها به چاپ رسيد. دوست ندارم در اين شرايط حساس در مورد كرانچار صحبت كنم. با هيچ كس در پرسپوليس مشكلي ندارم، اما نيمكت نشيني برايم سخت است. به خودم اجازه نمي‌دهم و نمي‌خواهم با مصاحبه پرسپوليس وارد حاشيه شود.
اين بازيكن يادآور شد: كرانچار مربي بزرگي است. از نظر شخصيتي به او احترام مي‌گذارم و از نظر فني او را قبول دارم. او بعد از ديدار با استقلال به علت اينكه زمزمه بركناري‌اش را مي‌شنيد دچار استرس بود و تمركزش را از دست داد، اما با آمدن كاشاني دوباره تمركز يافت و با بالا رفتن اعتماد به نفس حاشيه‌ها از بين رفت و شرايط بهتر شد.

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:11 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

منصوري: در نيم فصل دوم حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهم داشت

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در نيم فصل دوم با بدنسازي خوب حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهم داشت.
محمد منصوري در مورد اردوي امارات اظهار داشت: از روزي كه به امارات آمديم و از هواپيما پياده شديم، تمرينات بلافاصله آغاز شد و از همان موقع متوجه شديم چه كار سختي در اين اردو پيش رو داريم.
وي ادامه داد: تمرينات بدنسازي پرسپوليس در سطح اروپا بود و اين تمرينات بدن‌هاي ما را براي ادامه فصل آماده‌تر كرد. بايد از كادرفني تشكر كرد كه اين آمادگي را براي ادامه فصل به بازيكنان داد.
منصوري افزود: تيم ما هم در فصل گذشته و هم در اين فصل با مشكل بدنسازي روبرو بود و كرانچار با پي بردن به اين موضوع سريعا آن را حل كرد.

وي در مورد حضورش در تركيب پرسپوليس عنوان كرد: در تمرينات خوب ظاهر شدم و مي‌خواهم با كنار گذاشتن بدشانسي‌ها باز هم به تركيب اصلي بازگردم.
منصوري در مورد حضور در تركيب در ديدار مقابل النهيضه عمان كه با تساوي يك بر يك خاتمه يافت، تاكيد كرد: بازي با تيم عماني سكوي پرتابم بود و خوشحالم كه كرانچار از من راضي بود. در نيم‌فصل دوم با بدن آماده حرف‌هاي زيادي را براي گفتن خواهم داشت.

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:12 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

عليرضا محمد: انتقاد از من منصفانه نبود

عليرضا محمد بازيكن چپ پاى پرسپوليس از جمله نفراتى بود كه در نيم فصل اول انتقادات زيادى به عملكرد او مى شد.
مدافع پرسپوليس در اين باره گفت: من اين فصل خيلى مصدوم شدم و بدشانسى آوردم، با اين حال هر وقت كادر فنى از من استفاده كردند عملكرد خوبى داشتم و انتقاداتى كه از من مى شود چندان منصفانه نيست!
عليرضا محمد با اشاره به اردوى پرسپوليس در امارات شرايط تيم را خوب توصيف كرد و افزود: اردوى مفيدى بود و تمرينات بدنسازى و تاكتيكى خوبى انجام داديم.
پنج شنبه 5 آذر 1388  1:13 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

مجتبى شيرى: ديگر بهانه اى براى ناكامى نداريم

مجتبى شيرى مدافع شيرازى پرسپولیس با اشاره به اردوى امارات و تمرينات سخت و پرفشار كادر فنى گفت: ما اردوى خوبى را در امارات برگزار كرديم، اينجا روزى ۳ نوبت تمرين مى كنيم و تمرينات مان سخت و پرفشار است. الان ديگر نگران ضعف قدرت بدنى نيستيم و از بابت كپ كردن بدن مان هم نگرانى نداريم چرا كه يك هفته تا آغاز تيم فصل ليگ برتر مانده و مى توانيم تا بازى با سپاهان كاملا آماده باشيم.
مدافع پرسپوليس ادامه داد: ابتداى فصل تيم به دليل مشكلاتى كه داشت و سرمربى تيم دير انتخاب شد و شناخت خوبى از بازيكنان نداشت خيلى نوسان داشت و اين مسأله شامل همه اعضاى تيم و خطوط مختلف مى شد اما چون خط دفاعى و دروازه بيشتر زير ذره بين هستند ضعف خط دفاعى بيشتر به چشم مى آمد. اما با اردوى خوبى كه در امارات داشتيم به هماهنگى بهترى رسيديم و ضعف هاى تيم به حداقل رسيده و ديگر براى نيم فصل دوم بهانه اى نداريم و بايد خوب نتيجه بگيريم.
پنج شنبه 5 آذر 1388  1:14 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

تعجب کنفدراسیون فوتبال آسیا از بركناري انصاري‌فرد

چندماه قبل عباس انصاري‌فرد (مديرعامل سابق پرسپوليس) و واعظ آشتياني، دست در گردن يكديگر به مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا در مالزي رفتند و به عنوان نمايندگان تيم‌هاي ايراني حاضر در ليگ‌قهرمانان آسيا در جلسات هماهنگي AFC شركت كردند.
هرچند پرسپوليس در فصل جاري در ليگ قهرمانان آسيا حضور ندارد اما مسئولان برگزاري مسابقات به دليل تعداد تماشگر بالاي اين تيم در فصل گذشته از انصاري‌فرد به عنوان يكي از مهمانان ويژه اين مراسم دعوت كردند. درپايان نشست‌ها خبر رسيد كه انصاري‌فرد و واعظ آشتياني كرسي‌هاي مهمي را در كميته‌برگزاري مسابقات به دست آورده‌اند.

پس از پايان هفتمين دوره ليگ قهرمانان آسيا، نامه‌اي از AFC به فدراسيون فوتبال رسيد كه در آن از انصاري‌فرد و آشتياني براي شركت در جلسه هماهنگي برگزاري دور جديد مسابقات دعوت به عمل آمده‌ بود.
مسئولان مربوطه البته نمي‌دانستند كه مديرعامل استقلال در سفر حج به سر مي‌برد و عباس انصاري‌فرد هم از كار بركنار شده است. فدراسيون فوتبال ايران ضمن ارائه اين اطلاعات به AFC پيشنهاد كه حبيب كاشاني به عنوان سرپرست باشگاه پرسپوليس در اين نشست شركت كند. آنچه باعث تعجب شديد كميته برگزاري مسابقات شد.

آنها از فدراسيون فوتبال ايران سؤال كردند كه چرا انصاري‌فرد ديگر در پرسپوليس سمتي ندارد. مسئولان AFC مدعي‌اند كه او در نشست قبلي طرح‌ها و پيشنهادات بكري را مطرح كرده بود و اميدوار بودند خودش بتواند آنها را به سرانجام برساند.

AFC نشين‌ها احتمالا نمي‌دانند كه انصاري‌فرد براي پرسپوليس هم طرح‌هاي دهان پركني مثل تاسيس بيمارستان خصوصي و امضاي قرارداد با اسپانسر 13 ميلياردي در دست داشت اما ...

مديرعامل سابق پرسپوليس احتمالا AFC را هم با پيشنهادات بديعش هيجان‌زده كرده بود.

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:16 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

خليلي: منتظر گلزني من در نيم‌فصل دوم باشيد

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در نيم‌فصل دوم مدعي جدي گلزني هستم و مي‌خواهم هواداران را خوشحال كنم.
محسن خليلي درباره اردوي پرسپوليس اظهار داشت: با وجود سنگيني اردو، اين اردو قدرت بازيكنان را بالا مي‌برد و طبق دستور كادر فني تمرينات ويژه‌اي را انجام داديم. روزي 3 جلسه تمرين بازيكنان را آماده كرد.
وي افزود: فكر كنم از نيم فصل دوم راحت‌تر 90 دقيقه در زمين بدويم و فوتبال زيبا را به تماشاگران نشان دهيم. پرسپوليس هميشه خوب بازي مي‌كند، اما راحت گل مي‌خورد و به سختي گل مي‌زند. بعد از اين اردوي سخت سعي مي‌كنيم دوباره هواداران را خوشحال كنيم.

خليلي در مورد گلزني در ديدار تداركاتي مقابل النهيضه عمان گفت: از گلزني در اين ديدار پس از مدت‌ها خوشحالم و اين امري طبيعي است، اما نبايد بيش از حد به اين موضوع پرداخته شود و بزرگ جلوه داده شود. 

وي تصريح كرد:‌ اگر بدشانس نباشم مدعي گلزني در نيم فصل دوم هستم. اميدوارم دوباره براي تيم محبوبم پرسپوليس گلزني كنم تا دل هواداران شاد شود.

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:17 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

كرانچار: بازگشت خليلي و منصوري اتفاق مهمي است

زلاتكو كرانچار سرمربي كروات پرسپوليس از اردوي اين تيم در امارات رضايت دارد. او با انجام تمرينات سخت و فشرده اميدوار است كه تيمش نسبت به نيم‌فصل اول كارنامه بهتري داشته باشد و در نهايت صدرنشين شود.
كرانچار كه تيمش بعد از اردوي يك هفته‌اي عصر امروز (جمعه) به تهران بازخواهد گشت در مورد آخرين وضعيت تيمش گفت‌وگویی انجام داد.

ابتدا بهتر است در مورد بازي تداركاتي مقابل تيم عماني صحبت كنيد.
اين مسابقه باعث شد به اهدافي كه مي‌خواستيم برسيم. به نظر من بازگشت محسن خليلي و محمد منصوري به روزهاي خوب اتفاق مهمي است و پيشرفت قابل توجهي در كار اين دو بازيكن ديده مي‌شود.

فكر مي‌كنم دوندگي تيم خيلي بهتر شده و شرايط پرسپوليس به كلي تغيير كرده است. 

گويا كريم باقري مصدوم شده است؟
مشكل خاصي نيست و يك آسيب‌ديدگي جزئي است. با بازگشت كريم باقري و همچنين هوار ملامحمد تيمي خواهيم شد كه به زودي به صدر جدول خواهد رسيد. ما از اين آمادگي براي هفته بعد بهترين استفاده را خواهيم كرد و اميدواريم سپاهان را شكست بدهيم. 

شما تمرينات سخت و سنگيني را در دبي پشت سر گذاشتيد. فكر نمي‌كنيد براي ديدار با سپاهان، بازيكنان پرسپوليس خسته شوند؟
مطمئن باشيد شرايط بهتر خواهد شد و تيم پس از بازگشت به تهران با طراوت خاصي مقابل سپاهان قرار خواهد گرفت. ما براي ريكاوري به اندازه كافي زمان داريم. الان انتظارات از پرسپوليس بالا رفته و ما اميدواريم بعد از اردوي دبي در نيم‌فصل دوم نمايش بهتري داشته باشيم.

از اينكه ليست پرسپوليس پر بود و نتوانستيد بازيكن بگيريد ناراحت نيستيد؟
من وقتي آمدم يك ليست 31 نفره در اختيارم قرار گرفت. به هرحال اين شرايطي است كه با آن مواجه هستيم و بايد با اين مسائل كنار بياييم.

در نيم‌فصل دوم هم مي‌خواهيد مدام تركيب تيم را تغيير دهيد؟
مطمئن باشيد كه در نيم‌فصل دوم پرسپوليس تغييرات كمتري خواهد داشت و از لحاظ تاكتيكي روان‌تر بازي خواهيم كرد.

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:19 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

حركت عجيب شيث و حضور استيلي روي نيمكت پرسپوليس

مدافع پرسپوليس بدون اجازه داور، زمين مسابقه را ترك كرد و استيلي را در آغوش گرفت. در دقيقه 38 بازي پرسپوليس مقابل نماينده عمان كه با تساوي يك بر يك پايان يافت، در حالي كه بازي در جريان بود،‌ شيث رضايي با ديدن حميد استيلي بدون اجازه داور بازي، ميدان را ترك كرد و به سمت استيلي رفت و او را در آغوش گرفت. اين حركت شيث با تذكر شديد داور مواجه شد.
حسين بادامكي قبل از ورود به زمين، بازيكنان پرسپوليس را در آغوش گرفت و به نوعي براي بازي از آنها رخصت گرفت. هواداران به شدت كريمي را تشويق كردند. آنها از استيلي خواستنداين بازيكن را در اختيار پرسپوليس قرار دهد. فريادهاي چلنگر كه به تازگي مترجم كرانچار شده است، كنار اين مربي بسيار جالب توجه بود.

*حميد استيلي به عنوان تماشاگر نظاره گر بازي بود. استيلي كه نيمه اول را در كنار نيمكت پرسپوليس و كريم باقري نشست به سو‍‍ژه عكاسان و تصويربرداران تبديل شده بود. 

*درگيري عادل كلاه‌كج و بازيكن عماني براي دقايقي جريان بازي را متوقف كرد. 

*بناييان، رئيس حوزه هنري دبي و فيروزآبادي، رئيس دانشگاه شهيد بهشتي دبي، بازي را از نزديك تماشا كردند.
اين ديدار با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد. 

پنج شنبه 5 آذر 1388  1:20 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

سرباز احمدی، قربانی بزرگ خشونت در فوتبال

در این دو سال و اندی چرخاندن عصای سفید در تاریکی و باز کردن مسیر حرکتش را خوب یاد گرفته. قرار بود دوران سربازی فقط دو سال طول بکشد و آرزوهایش را پس از این دو سال در آغوش بگیرد اما حالا مردم در کوچه و خیابان او را سرباز احمدی صدا می‌زنند. او برای همیشه سرباز احمدی باقی ماند و دیگر کسی نام کوچک قربانی بزرگ فوتبال وحشی را به خاطر نمی‌آورد. پنجره‌های خانه سرباز احمدی در شهرکرد پرده ندارد. پدرش می‌گوید: «چشم راستش کاملا تخلیه شده و چشم چپ او فقط نور را درک می‌کند. به همین خاطر کاری کردیم که خانه همیشه پر از نور باشد.» فوتبال آخرین تصویری است که در ذهن سرباز احمدی ثبت شده. او پرچم‌های زرد و قرمز را به خاطر می‌آورد و صدای انفجاری که ناگهان همه جا را سیاه کرد. گرمای خونی که روی صورتش می‌دوید را به خاطر می‌آورد و صدای رفقایش را که شیون می‌کردند و او را به سمت آمبولانس می‌بردند. سرباز احمدی قربانی بزرگ فوتبال است. شاید دلش نمی‌سوخت اگر از کودکی عاشق فوتبال بود و برایش هورا می‌کشید. فوتبال جایی در قلب او نداشت: «بعضی وقت‌ها در تلویزیون می‌دیدم که صدهزار نفر برای تماشای فوتبال به ورزشگاه می‌روند. هیچ‌وقت دوست نداشتم وسط آنها باشم.» آن روز خوشحال بود از اینکه نامش در لیست سربازان اعزامی به ورزشگاه فولادشهر قرار گرفته بود. حوصله‌اش در پادگان سر می‌رفت. از پست دادن در سرما خیلی بهتر بود. قبلا این تجربه را داشت. در مسیر رفت و برگشت خوش می‌گذشت. رفقا بودند و گاهی مسیر را با آواز خواندن و همسرایی می‌گذراندند.آن روز هم همین طور بود. به خاطر نمی‌آورد که چه می‌خواندند: «نمی‌دانم، خواننده‌اش را نمی‌شناختم اما حفظ بودم. الان شعرش را یادم رفته.» خانه تاریک سرباز احمدی پر از نور است. او در گوشه‌ای به پشتی تکیه داده و کنترل تلویزیون را دردست گرفته. کانال عوض می‌کند و گوش‌هایش را تیز می‌کند. پدرش می‌گوید: «بعضی از سریال‌ها را تعقیب می‌کند، صداها را گوش می‌دهد و شخصیت‌ها را می‌شناسد.» خانه خلوت است، خلوت کرده‌اند تا پسر خانواده برای رفت و آمد مشکلی نداشته باشد. کنار آمده‌اند با این مصیبت. مادر چای جلوی پسر می‌گذارد و می‌بوسدش. زندگی روزمره در جریان است به ساده‌ترین شکل ممکن. می‌گوید: «من مصاحبه نمی‌کنم. هرچه خودشان می‌خواهند می‌نویسند. من یک چیز می‌گویم و آنها یک چیز دیگر می‌نویسند. چند وقت پیش از یک روزنامه زنگ زدند و گفتند مصاحبه کن بعد چیزهایی نوشتند که من نگفته بودم. بی‌خیال مصاحبه، مصاحبه فایده‌ای ندارد. آقای احمدی‌نژاد من را جانباز اعلام کرد. آقای شاه‌حسینی خسارتی را از سپاهان گرفت و آقای کاشانی هم خیلی کمک کرد. من از اینها تشکر کرده بودم اما آنها از قول سرباز احمدی نوشتند در این دو سال هیچ‌کس به من کمک نکرده. خب چشم آدم می‌ترسد از این چیزها.» چشمی که نمی‌بیند هنوز می‌ترسد. چشمی که نمی‌بیند می‌ترسد از اینکه مبادا کسی را برنجاند. سرباز احمدی از آنچه بر او گذشته حتی عصبانی هم نیست. حداقل در ظاهر عصبانی نیست. بیننده منقلب می‌شود از ملاقات با جوانی که در تاریکی زندگی می‌کند اما خودش انگار با همه چیز کنار آمده. می‌گوید: «از قول من از اینهایی که کمک کردند تشکر کن.» فولادشهر شنبه دوباره غوغا می‌شود. دوباره پرسپولیس و سپاهان، پرچم‌های زرد و قرمز، رجزخوانی و... فوتبال هنوز در جریان است. آنجا حتما سربازهایی خواهند بود که وظیفه به حداقل رساندن اصطکاک را دارند و شاید نوجوانی هم پیدا شود که شیئی را در مشت بفشارد تا به میان جمعیت پرتاب کند. سرباز احمدی می‌خواهد آن روز را فراموش کند؛« نمی‌دانم چرا فوتبال این همه خشونت دارد. نمی‌دانم این مردم فوتبال تماشا می‌کنند یا با هم دعوا می‌کنند. من فوتبالی نیستم اما هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم فوتبال این‌طور باشد. این اتفاق ممکن بود برای هرکسی رخ بدهد. اگر اوضاع همان‌طور باشد که آن روز بود خیلی خطرناک است. مردم نباید بچه‌هایشان را به استادیوم بفرستند.»
جمعه 6 آذر 1388  12:46 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

حلافی به راه آهن پیوست

سعید حلافی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس، به راه آهن شهرری پیوست. سعید حلافی بازیکن جوان این تیم به صورت قرضی و برای نیم فصل به باشگاه راه آهن شهرری پیوست. حلافی همچنان با تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد سه ساله دارد.
جمعه 6 آذر 1388  12:47 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

نیک نفس به صنعت نفت آبادان منتقل شد

ضیا الدین نیک نفس بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس، به تیم فوتبال صنعت نفت آبادان منتقل شد. ضیا الدین نیک نفس به صورت قرضی و برای نیم فصل به باشگاه فوتبال صنعت نفت آبادان منتقل شد.
جمعه 6 آذر 1388  12:47 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

پس از تماس تلفنی پروین پدر و کاشانی؛پروین پسر در پرسپولیس ماندنی شد

محمد پروين اميدوار بود بتواند با حضور کرانچار به يکي از مردان ثابت پرسوليس در ليگ نهم تبدیل شود اما نه تنها به اين آرزوي خود نرسيد بلکه در مقطعی از تعطيلات نيم فصل در فهرست بازيکنان مازاد قرار گرفت. کرانچار محمد پروین را در لیست فروش قرار داد و او که از اين موضوع اطلاع داشت و خودش هم راضي به ادامه نيمکت نشيني در اين تيم نبود، در اردوي امارات رايزني هايي را با حميد استيلي و مسئولان استيل آذين انجام داد تا به اين تيم بپيوندد اما يک تماس تلفني باعث شد کاشاني و کرانچار از تصميم قبلي شان عقب نشيني کنند. در شرايطي که حبيب کاشاني قبلا اعلام کرده بود محمد پروين مي تواند به هر تيمي که مي خواهد برود، يک تماس از سوي علي پروين او را از اين تصميم منصرف کرد تا زمينه ماندگاري محمد در جمع سرخپوشان فراهم شود. در اين مورد گفته مي شود روز دوشنبه و پس از انتشار خبر جدايي محمد پروين از پرسپوليس علي پروين با کاشاني تماس مي گيرد و با مطرح کردن شرايط اين بازيکن به کاشاني هشدار مي دهد که ممکن است جدايي محمد از پرسپوليس عواقبي براي وي داشته باشد. با اين تهديد که ظاهرا کاملا هدفمند بوده است، کاشاني کمي از موضعش عقب نشيني مي کند و در مصاحبه اي که روز سه شنبه روي خروجي سايت باشگاه قرار مي گيرد اعلام مي کند که پروين تا پايان فصل در جمع سرخپوشان خواهد ماند. البته با توجهه به اتفاقاتي که در سالهاي گذشته و زمان بيرون ماندن علي پروين براي مديران و مديران مشغول در باشگاه پرسپوليس بوجود آمده است بايد حق را به کاشاني داد که حاضر شود به خاطر حفظ آرامش تيمش يک بازيکن را در تيمش نگه دارد.
جمعه 6 آذر 1388  12:50 AM
تشکرات از این پست
warzw1
warzw1
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 424

پاسخ به:داغ ترین اخبار پرسپولیس

خبرهای تیم های تهرانی جنجالی است
شنبه 21 آذر 1388  3:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها