میزان سرو: 8 الی 10 نفر
مواد لازم:
- شکر قهوه ای: یک و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 8 عدد
- کره: 80 گرم
- شکلات تلخ: 140 گرم
- آرد: 2 پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم گاناش:
- خامه: 200 میلی لیتر
- شکلات تلخ: 280 گرم
مواد لازم میانی:
مواد لازم رویه:
- پودر خامه: 75 گرم
- شیر: یک پیمانه
- شکلات تلخ: 140 گرم
- میوه های دلخواه (آلبالوی یخ زده، بلوبری و...): برای سرو
- شکلات پسته ای (ریز خردشده): یک بسته
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه کیک، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود.
3. ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل شود.
4. این مخلوط را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه و مخلوط کنید.
5. آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
6. خمیر به دست آمده را در دو قالب کیک اندازه متوسط بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند.
7. برای تهیه گاناش، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
8. ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید تا شکلات در خامه ذوب شود.
9. سپس مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
10. یکی از کیک های خنک شده را روی ظرف سرو قرار دهید.
11. مقداری از گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و آلبالوی یخ زده (بدون هسته) روی کیک پخش کنید.
12. کیک دیگر را روی مواد قرار دهید و دوباره گاناش و آلبالو را روی آن پخش کنید.
13. دور تا دور کیک را با گاناش باقیمانده پوشش دهید.
14. برای تهیه رویه، پودر خامه و شیر را با هم آنقدر بزنید تا پف کنند و سپس روی کیک پخش کنید.
15. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و روی کیک بریزید.
16. کیک را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود.
17. سپس روی آن را با میوه های دلخواه و شکلات پسته ای پودر شده تزیین و سرو کنید.