معمولا انتخاب یک منوی جذاب برای مهمانی، کار دشواری است. اصولا خانمها به دنبال غذاها و پیشغذاهایی هستند که تکراری نبوده و در عین حال خوشمزه هم باشد. اگر به دنبال یک پیشغذای خوشمزه برای منوی مهمانیتان هستید، اصلا نگران نباشید. امروز در آشپزخانه روزچین قصد داریم طرز تهیه نوعی پیشغذای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید و طرز تهیه مافین اسپاگتی و گوشت را ببینید😊
مواد لازم برای تهیه پیشغذای ایتالیایی
ماکارونی: ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد درشت
پنیر پارمزان رنده شده: یک کاسه متوسط
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
سس گوجه: یک پیمانه
طرز تهیه مافین اسپاگتی و گوشت
برای تهیه این پیشغذای ایتالیایی خوشمزه، مثل اکثر غذاها و پیشغذاهای ایتالیایی دیگر، باید مقداری ماکارونی بپزید. ماکارونی را به روش معمول در آب جوش و نمک بریزید و اجازه دهید برای ده دقیقه در آب بماند. حالا آن را در یک آبکش یا صافی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافه آن خارج شود. ماکارونی را زیاد نشویید تا نمک آن کامل از بین نرود. ماکارونی آبکش شده را در یک ظرف بریزید و بعد برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در این فاصله به سراغ گوشت بروید.
پیاز را حسابی رنده کنید و به گوشت چرخشده اضافه کنید. حالا به مقدار کافی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. اگر مایل هستید میتوانید برای از بین رفتن بوی زخم گوشت مقداری سماق هم اضافه کنید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید و به صورت گلولههای کوچک درآورید. گوشتهای قلقلی را در تابه ریخته و با شعله ملایم سرخ کنید.
ماکارونی را از یخچال خارج کرده و مطابق ویدئو آن را با روغن زیتون و پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید. قالب مافین را به کمک اسپری روغن چرب کنید. حالا ماکارونی را در قالب بریزید و در لایه بعدی گوشت قلقلی را قرار دهید. حالا مقداری سس گوجه اضافه کنید و دوباره پنیر پارمزان.
قالب مافین را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از بیست دقیقه پیشغذای ایتالیایی خوشمزه شما آماده است. امیدواریم که از این پیشغذای خوشمزه لذت ببرید و مهمانها را شگفتزده کنید