مجله سرآشپز: این شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.
مواد مورد نیاز
- آرد (الک شده) 175 گرم
ترافل قهوه ای: سه چهارم پیمانه
کره (نرم شده): دو سوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو (الک شده): یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد (65 گرم)
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
شکلات تخته ای: 300 گرم
روش پخت
- کره را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا نرم شود.
- بعد شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
- تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید، بعد آرد را به تدریج به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
- سپس آن را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به صورت توپ در آورید. بعد آن را درون ترافل قهوه ای غلتانده و روی سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده قرار دهید و مرکز آن را با انگشت دست گود کنید. (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.)
- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- برای تهیه شکلات هرمی؛ شکلات تخته ای را همراه با مقداری روغن مایع به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) ذوب کرده و درون قالب هرمی شکل که از قبل با مقداری روغن چرب شده بریزید.
- بعد آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
- شکلات آماده شده را در مرکز شیرینی پخته شده بگذارید.