فردا: آرانچینی یک پیش غذای خوشمزه ایتالیایی است که در واقع توپهای برنج سرخ شده با لایهای از پودر سوخاری میباشد و درون آن با پنیر پر شده است.به نقل از مشروح این غذای فرنگی، فینگیر فود بسیار لذیذی است که امروزه در اکثر مهمانیها سرو میشود. آرانچینی در لغت به معنی پرتقال کوچک است.
مواد لازم برای تهیهی آرانچینی
۱- برنج سفید (پخته) ۲ فنجان
۲- پنیر پارمزان (رنده شده) نصف فنجان
۳- تخم مرغ ۳ عدد
۴- پنیر موزارلا ۸ مکعب کوچک
۵- خرده نان ۱ فنجان
۶- روغن برای سرخ کردن
۷- سس مارینارا ۱ فنجان
طرز تهیه
قابلمهی بزرگ را روی شعلهی متوسط قرار دهید و آنقدر روغن مایع در آن بریزید که تا ارتفاع ۱۰ سانتی متری بالا بیاید.
برنج، پنیر پارمزان و ۱ تخم مرغ را در یک کاسهی متوسط مخلوط کنید و با استفاده از دست خوب مخلوط را با هم ترکیب کنید.
یک تکهی کوچک از مخلوط را بردارید و آن را خوب بچلانید و فشار دهید و ۱ تکه پنیر موزارلا را وسط آن بگذارید.
سپس به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا ۸ آرانچینی درست شود.
۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را با هم بزنید. هر آرانچینی را در تخم مرغها سپس در خرده نان فرو کنید و بتکانید تا خرده نان اضافه از آن بریزد.
زمانی که دمای روغن به ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) رسید، ۲ تا ۳ آرانچینی روکش شده را در قابلمه قرار دهید و آنها را سرخ کنید تا قهوهای طلایی بشوند و کاملاً بپزند.
با یک کفگیر آرانچینیهای سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و در بشقابی که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید. بلافاصله به آرانچینی نمک بزنید. باقی آرانچینیها را هم به همین ترتیب سرخ کنید.
آرانچینی را گرم به همراه سس مارینارای گرم شده سرو نمایید.