0

طرز تهیۀ غذا با کدو سبز

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیۀ غذا با کدو سبز

 
غذا با کدو سبز
 

غذا با کدو سبز را فراموش نکنید! کدو سبز از آن‌دسته سبزیجاتی است که در فرهنگ غذایی ما مظلوم واقع شده است. شاید به‌خاطر طعم خاص آن است که زیاد در غذاهای ایرانی دیده نمی‌شود. اگر شما هم خیلی تمایلی به مصرف کدو سبز ندارید، بهتر است به شما بگوییم که این نوع از کدو سرشار از خواص مختلف است و از بیماری‌های خطرناکی چون سرطان جلوگیری می‌کند.

 

رول کدو سبز و ژامبون

 

مواد لازم برای رول کدو سبز و ژامبون

تخم‌مرغ: چهار عدد
کدو سبز رنده‌شده: دو عدد
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
ژامبون گوشت (مرغ): ۲۰۰ گرم
پنیر دودی: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه رول کدو سبز و ژامبون

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کدو سبزها را رنده کرده و به تخم‌مرغ‌های هم‌زده اضافه کنید. ۵۰ گرم پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا موادتان یکدست شود. یک ظرف مستطیل‌شکل آماده کنید و درون آن یک ورقۀ روغنی قرار دهید. موادی را که آماده کرده‌اید درون ظرف بریزید و آن را صاف کنید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ظرفتان را از فر خارج کنید و سطح آن را کاملاً با ژامبون بپوشانید. سپس پنیر دودی را هم روی ژامبون‌ها بچینید و آن را رول کنید. به مدت ۱۰ دقیقه رول کدو سبز را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.

 

چند نکته برای خرید کدو سبز

غذا با کدو سبز
 

اگر قصد تهیۀ غذا با کدو سبز را دارید، نکات زیر به خاطر بسپارید:

  • کدوهایی را انتخاب کنید که براق‌تر از بقیه باشند.
  • دقت کنید که وزن کدو از ظاهرش سنگین‌تر به نظر برسد.
  • پوست کدوها نباید خیلی سفت باشد؛ زیرا نشان می‌دهد کدو بیش‌از‌حد رسیده است.
  • کدو سبزی را انتخاب کنید که اندازه‌ای متوسط دارد.
  • کدوهایی که سوراخ دارند، خراب و فاسد هستند.
چهارشنبه 29 فروردین 1397  2:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها