سرآشپز پاپیون: کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخکرده برای تهیه این غذا استفاده می شود.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران: به مقدارلازم
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
- سیب زمینی: ۲ عدد
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق چای خوری
- کره: ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
- ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.
- سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.
- سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.
- سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.