کیک بیسکوییتی عدد
مواد لازم برای کیک عدد
مواد لازم برای کیک
آرد: ۳۰۰ گرم
بادامزمینی خردشده: ۷۵ گرم
پودرشکر: ۷۵ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
عصاره وانیل: نصف قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار خیلی کم
مواد لازم برای خامه
پنیر ماسکارپونه (پنیر خامهای): ۴۰۰ گرم
خامه غلیظ: ۴۰۰ میلیلیتر
پودر شکر: ۱۵۰ گرم
وانیل: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزئین
ماکارون، توتفرنگی، تمشک، شکلات، گل، ترافل و…
طرز تهیۀ کیک عدد
کره، بادامزمینی خردشده، پودر شکر، آرد و مقدار کمی نمک را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. این فرایند را تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند و شبیه خرده خمیر شود، ادامه دهید. تخممرغ و عصارۀ وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا شبیه خمیر شود.
خمیر را درون یک سینی صاف کنید، روی آن پلاستیک بکشید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را روی یک کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه صاف کنید و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید، سپس الگوی عدد موردنظر را روی خمیر بگذارید و برش دهید. باقیمانده خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید، و باز همین کار را تکرار کنید. برای هر کیک عدد به دو لایه کیک بیسکوییتی نیاز دارید.
بهمدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه خمیرها را در فر قرار دهید تا زمانیکه کیک طلایی شود؛ سپس آن را کاملاً سرد کنید.
طرز تهیه خامه
در یک کاسه بزرگ پنیر ماسکارپونه (خامهای) و پودر شکر را تا زمانی که یکدست شوند، با هم ترکیب کنید. وانیل و خامۀ غلیظ را هم اضافه و مخلوط کنید تا موادتان سفت شوند.
خامۀ آمادهشده را به یک قیف منتقل کنید. روی لایه اول با قیف خامه بریزید، سپس لایۀ دوم را بگذارید و دوباره خامه بریزید و در نهایت با توتفرنگی، تمشک، شکلات، ترافل و… تزئین کنید.
نکته
از این روش میتوانید علاوهبر اعداد برای حروف الفبا و اشکال هم استفاده کنید.
برای تزئین بهتر کیک میتوانید از ویدئویی که برای شما آماده کردهایم دیدن کنید تا راحتتر این کار را انجام دهید. روزگارتان شیرین و رنگارنگ.