برخی از سالادها مثل همین سالاد نخود قابلیت این را دارند که یک غذای یا میانوعده مستقل باشند. مواد تشکیلدهندۀ این سالاد بسیار مغذی و سالم است. پس پیشنهاد میکنیم در اولین فرصت آن را امتحان کنید.
با این طرز تهیه بهراحتی یک غذای سالم و سریع آمده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد نخود
- نخود پخته: دو پیمانه
- پیازچه خردشده: دو ساقه
- فلفل دلمهای قرمز: نصف یک عدد
- سیر خردشده: دو حبه
- مغز تخمه آفتابگردان: یکچهارم پیمانه
- دانههای کتان: یک قاشق غذاخوری
- دانههای کنجد: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس خانگی مخصوص
- زردۀ تخممرغ: یک عدد
- خردل: نصف قاشق چایخوری ( بهتر است از سس خردل دیژون استفاده کنید)
- روغن آفتابگردان سرد: یکچهارم پیمانه
طرز تهیه سالاد نخود با سس مخصوص خانگی
نخود را بپزید، بشویید و کاملاً خشک کنید و در غذاساز بریزید و خرد کنید. مخلوطکن یا غذاساز را روی دور تند قرار ندهید تا نخود شما له نشود. میتوانید با گوشتکوب هم نخود را له کنید.
نخود خردشده را در یک کاسه بریزید. پیازچه، فلفل دلمهای قرمز و سیر را ریز خرد کنید و به نخود اضافه و کاملاً مخلوط کنید.
حالا مغز تخمه آفتابگردان، دانههای کتان و کنجد را به سالاد اضافه و مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیابشده نیز اضافه کنید.
طرز تهیه سس مخصوص
یک زرده تخممرغ را در کاسه بریزید و کمی خردل به آن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله روغن آفتابگردان را بهآرامی و کمکم بریزید و مرتب هم بزنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا سسی یکدست و لیمویی رنگ به دست بیاورید. حالا سس را به سالاد اضافه و کاملاً با آن مخلوط کنید.
البته میتوانید به جای این سس از آبلیموی تازه، سس ماست یا هر سس دلخواه دیگری استفاده کنید.
سالاد را در ظرف مناسب سرو کنید. سالاد نخود را میتوانید با انواع نانها بهویژه نان ترتیلای چیپسی یا نان تست یا هرگونه نان خشک سبک و نازک نوش جان کنید.