قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 6429
محل سکونت : اصفهان

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

وب سایت سرآشپز پاپیون: قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد
  • پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
  • آب ۵ پیمانه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان
طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.
  3. از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.
  4. در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
  5. قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند.
  6. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

سایر نکات:

  • قرمزه نخودچی
  • ستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.
  • در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

یک شنبه 26 فروردین 1397  04:51 ب.ظ
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها