سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. سرآشپز روزچین این بار برای شما یک نان پنیری با پیازچه در نظر گرفته است. این نان لذیذ گزینۀ بسیار مناسبی برای عصرانه، پیشغذا یا یک شام ساده است. شما میتوانید با کمی خلاقیت، در ترکیبات و نوع پنیر این نان تغییر ایجاد دهید و آن را باتوجهبه ذائقۀ خود و عزیزانتان تدارک ببینید.
در تهیه این پیشغذا باید از نانهای حجیم استفاده کنید. میتوانید سبزیجات دیگر، قارچ، ژامبون یا گوشت پختهشده را جایگزین پیازچه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان پنیری با پیازچه
- نان حجیم بیضیشکل: یک قرص
- پنیر چدار: ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- کره ذوبشده: یکسوم پیمانه (۷۰ گرم)
- پیازچه خردشده: نصف پیمانه (۴-۵ ساقه)
- دانههای کتان و کنجد: هر کدام یک قاشق غذاخوری (در صورت دلخواه)
طرز تهیه نان پنیری با پیازچه
یک قرص نان حجیم را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با چاقو روی سطح آن را طولی و عرضی (شطرنجی) برش عمقی بزنید. دقت کنید برشها به انتهای نان نرسد و کف نان را سوراخ نکند.
پنیرهای موزارلا و پارمزان را نازک ورقه ورقه کنید.
پیازچهها را ریز خرد کنید و با مقداری کرۀ ذوبشده خوب مخلوط کنید. در صورت دلخواه کمی دانۀ کتان و کنجد هم به این مخلوط اضافه کنید. میتوانید در این ترکیب چاشنی یا ادویه دلخواهتان را هم اضافه کنید.
کف تابه فویل آلومینیومی پهن کنید و نان برشزده را رویش بگذارید. حالا ورقههای نازک پنیر موزارلا و پارمزان را لابهلای شکافهای نان قرار دهید. در این مرحله با قاشق مخلوط پیازچه را نیز لابهلای شکافها و کنار پنیرها بریزید. حالا با فویل روی نان را بپوشانید و تابه را ۱۵ دقیقه در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
از دست ندهید: رژیم گیاهی؛ کوفتۀ بدون گوشت ولی خوشمزه
بعد از ۱۵ دقیقه در فر را باز کنید فویل روی نان را کنار بزنید و دوباره تابه را ۱۰ دقیقه در فر بگذراید تا پنیرها کاملا ذوب و کشدار شوند.
حالا نان پنیری با پیازچه شما آماده است.
نوش جان!
با دیدن ویدئوی نان پنیری با پیازچه با جزئیات تهیه این پیشغذا آشنا خواهید شد.