سالاد شیرازی خوشمزه و مدلهای تزئین آن
سالاد شیرازی سنتیترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.
برترین ها: سالاد شیرازی سنتیترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.
مواد اولیه :
- نمک به میزان لازم
- آبغوره به میزان لازم
- پونه (خشک) به میزان لازم
- نعنا (خشک) به میزان لازم
- پیاز (کوچک) پیاز 1عدد
- گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی 2عدد
- خیار (بزرگ و سالادی) 1عدد
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
- ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید.برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برشهای ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.
- خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
- سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید.سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند.پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.
- حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل،نعنا خشک،جعفری و نمک و آب غوره ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.
نکات:
- بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.
- اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
- در صورت تمایل به جای آبغوره ازآبلیمو،آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.
مدل های تزئین سالاد شیرازی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
جمعه 24 فروردین 1397 7:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza