این کوکی درون ظرف دردار و یخچال به مدت ۷ روز قابل نگهداری است.
مجله سرآشپز - بهار اسدی: این کوکی درون ظرف دردار و یخچال به مدت 7 روز قابل نگهداری است.
مواد مورد نیاز
- آرد (الک شده) یک چهارم پیمانه
کره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
چیپس شکلاتی (تلخ و شیرین): یک پیمانه
چیپس شکلاتی (نیمه شیرین): یک پیمانه
وانیل: یک پنسه
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز رویه
- چیپس شکلاتی (نسوز): یک پیمانه
کره: 2 قاشق چایخوری
بادام و پسته (خرد شده): به میزان لازم
روش پخت
1. چیپس شکلاتی تلخ و شیرین را داخل کاسه ای ریخته و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش ذوب کنید و کنار بگذارید.
2. کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را درون کاسه ای ریخته و با همزن برقی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
3. بعد شکلات چیپسی ذوب شده را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
4. سپس سرعت هم زدن را کاهش دهید و چیپس شکلاتی نیمه شیرین، آرد و بیکینگ پودر را به آن افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
5. بعد روی مواد را به وسیله نایلونی بپوشانید و برای این که سفت شود در یخچال بگذارید.
6. به وسیله قاشقی از مواد برداشته و داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده با فاصله بچینید.
7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 8 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
8. برای تهیه مواد رویه؛ چیپس شکلاتی نسوز، کره، بادام و پسته را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا کره ذوب شود.
9. کوکی را با مواد رویه تزیین کنید.