مــواد لازم:
كاهوپیچ ۱ عدد
خیار قلمی ۲ عدد
تربچه ۶ عدد
مغز گردو ۱۰ عدد
گوجهفرنگی ۲ عدد
پنیر فتا یا پنیر معمولی صبحانه ۱۰۰ گرم
سركه ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
تره خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
برگ ریحان یا نعناع جهت تزیین به میزان لازم
كاهو را ریز خرد كنید. خیار را به صورت برشهای حلقهای نازک خرد كنید تربچهها را حلقهای برش دهید و گردو را از چند ساعت قبل در آب خیس كنید تا كمی نرم شود. در صورت امكان میتوانید پوست گردو را بگیرید. گوجه فرنگی را به هشت قسمت برش دهید پنیر را مكعبی خرد كنید و سركه، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید. سپس تره خرد شده را اضافه كنید. همه مواد را در سالادخوری ریخته و سس را روی سالاد بریزید. برای زیباتر شدن سالاد میتوانید لب ظرف سالاد را با حلقههای خیار و تربچه تزیین كنید و روی سالاد را گردو و گوجهفرنگی و برگ ریحان یا نعناع قرار دهید.