اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.
اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- پیاز ۲ عدد
- کره ۴ قاشق سوپ خوری
- زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
- ابتدا كره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ریز كرده و در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد .
- سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ۲ پیمانه آب جوش به آن بیفزایید و با در بسته ، روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید .
- حالا زیر شعله را خاموش كنید و پس از آنكه مواد كمی سرد شد آن را داخل مخلوط كن ریخته و با اضافه كردن تخم مرغ آن را خیلی خوب میكس كنید.
- نمك و فلفل را به اشكنه اضافه كرده و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزند.
سایر نکات
- اگر دوست دارید میتوانید به جای كره از روغن استفاده كنید
- این اشكنه به شكل سنتی با پیاز خرد شده پخته میشود و میكس نمیشود ولی بهتر است برای خوشمزه تر شدن آن را میكس كنید
- اگر مقداری خامه زده شده به این اشكنه اضافه كنید خوشمزه تر میشود
- تنها رنگ دهنده این غذا زردچوبه است اما به دلخواه میتوانید كمی زعفران هم به آن اضافه كنید.