سمبوسه یکی از پیشغذاهای ساده و سریع است که تاریخچهای طولانی دارد. در بخش آسمونی اما قصد داریم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش دهیم که در صورتیکه از عاشقان پیتزا و پنیر پیتزا باشید، حتما از آن خوشتان خواهد آمد.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
سمبوسه یکی از پیشغذاهای ساده و سریع است که تاریخچهای طولانی دارد. سمبوسه در اصل از هند سرچشمه میگیرد و از موادی مانند سیبزمینی، جعفری و فلفل سیاه تهیه میشود. امروزه انواع مختلفی از سمبوسه وجود دارند که از آن میان میتوان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه پنیری، سمبوسه هندی، سمبوسه پیتزایی و … اشاره کرد. در واقع میتوان نان سمبوسه را با هر ماده دلخواهی پر کرد و نام آن را تغییر داد اما آنچه مشترک است، استفاده از نان لواش و یا خمیر فیلو و سرخکردن سمبوسه در حمام روغن داغ است.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی
گوشت چرخکرده : 200 گرم
قارچ : 500 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 ق غذاخوری
فلفل دلمه متوسط : 1 عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم
پودر آویشن : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
- برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.
- سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
- حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیمپز پیدا کند و آب آن کشیده شود.
- قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
- کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
- چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.
- وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسهها بروید.
- نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید.
- روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید.
- همه سمبوسهها که پیچیده شد، آن ها را در سرخکن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید.
نکات تهیه سمبوسه پیتزایی
- میتوانید به جای گوشت چرخکرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.
- سمبوسه را با سس قرمز یا سس فلفل سرو کنید.