ماهنامه کیک و شیرینی: این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.
مواد لازم:
- نان رولت شکلاتی: یک قطعه 30×20 سانتیمتری
- شکلات سفید و سیاه: 200 گرم
- خامه قنادی: 150 گرم
- گاناش شکلات سیاه: 75 گرم
- گیلاس یا آلبالو (کمپوت شده و هسته گرفته): 100 گرم
طرز تهیه:
- شکلات را آب کرده و روی یک قطعه طلق 30×20سانتیمتری پهن کنید کنار بگذارید تا نسبتا فرم بگیرد.
- سپس به شکل مربع های 3×3 سانتیمتری برش دهید. دقت کنید می توانید از قالب های آماده شکلات نیز استفاده کنید.
- داخل حفره های قالب را با شکلات پر کنید و در صورت استفاده از قالب های طرح دار می توانید از دو رنگ شکلات استفاده کرده و ابتدا داخل حفره ها را با یک رنگ شکلات پر کرده و سپس سطح خالی را با رنگ دیگر شکلات پر کنید.
- قالب را داخل یخچال قرار داده تا کاملا فرم بگیرد.
- نان رولت را نیز به ابعاد 3×3 سانتیمتری برش داده
- تکه های آماده شکلات را با استفاده از شکلات ذوب شده به اطراف نان رولت برش خورده بچسبانید و هر چهار طرف را باید با تکه های شکلات چسبانده تا فرم جعبه خالی را به خود بگیرد.
- داخل هر باکس را یک یا 2 عدد گیلاس قرار داده و کنار بگذارید.
- خامه قنادی را داخل ظرف همزن بریزید و نسبتا فرم داده و به تدریج گاناش را اضافه کنید تا خامه فرم گرفته و حجیم شود.
- خامه شکلاتی را داخل قیف ریخته و داخل باکس را پر کنید.
نکته :
1. این باکس را می توان با بستنی نیز پرکرده و سرو کنید.
2. این باکس را می توانید با ماکارون و یا انواع میوه تزیین نمایید.