پاسخ به:اشعار و مولودی و مداح میلاد حضرت علی علیه السلام ، شاعر کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی
صلوات ولادت شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) کام لب تو نقل و نبات است امشب هنگام سرور و نغمات است امشب ای شیعه بشارت که ز یمن میلاد ذکر همه هردم صلوات است امشب
خواهشمند است با درج نظرات خود بنده حقیر را راهنمایی کنیدایمیل بنده
yaalimdd80@vatanmail.ir
شاعر و مداح اهل بیت عصمت و طهارت خادم الحسین کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی) از استان لرستان، شهرستان ازنا ،ساکن تهران ،شهرستان ملارد
سبک اشعار در کانال تلگرام بنده که آ درس آ ن در وب سایت است موجود می باشد
sagi60@
09127933263 شماره تماس
http://rasoll60.mihanblog.com
http://mosebat.mihanblog.com
شاعر:رسول چهارمحالی نوای شیعیان باشد،علی مولای مظلومان صدای عاشقان باشد،علی تنها یل میدان سرود قلب ما باشد،سلام بر خسرو خوبان ملائک زمزمه دارند،علی باشد امیر مان
حیدر شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) حب زهرا و علی شیر حلال مادر است افتخار شیعیانت خادمی این در است از علی گفتن عبادت باشد و ذکر شریف فاتح دلهای عاشق عشق پاک حیدر است
اشعار و مولودی و مداح میلاد حضرت علی علیه السلام ، شاعر کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی
معنا ندارد شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) عدالت بی علی معنا ندارد شهادت بی علی معنا ندارد ستون عرش بر روی زمین است ولایت بی علی معنا ندارد شفیع روز محشر بوده و هست شفاعت بی علی معنا ندارد چو فردا نامه ی ما را بخوانند قیامت بی علی معنا ندارد امام اولین او بوده و هست امامت بی علی معنا ندارد وصی خاتم مرسل علی بود رسالت بی علی معنا ندارد ببارد دیدگان در صحن پاکش زیارت بی علی معنا ندارد علی معنی حق است و حقیقت حقیقت بی علی معنا ندارد به بارور و به نیرو مرد خیبر رشادت بی علی معنا ندارد ز نسل پاک او معصوم تر نیست طهارت بی علی معنا ندارد به وقت مرگ دستم را بگیرد ضمانت بی علی معنا ندارد اگر ساقی تو مجذوب خدایی هدایت بی علی معنا ندارد -------------------------، شاعر و مداح اهل بیت کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
مدح میلاد حضرت علی علیه السلام ، شاعر کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی
غزل سروده دلم مدح حضرت علی (ع) شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) --------------------------------- دمی به شوق محبّت غزل سروده دلم به مردی و به مرامت غزل سروده دلم کجا مرا که زنم لاف عاشقی تو را فقط به عشق شفاعت غزل سروده دلم تویی تو مولد کعبه تو خود مسیحایی برای جلب رضایت غزل سروده دلم تویی تو لنگر عرش و ابا البشر حیدر به جایگاه ولایت غزل سروده دلم امیر عالم و آدم انیس طفل یتیم تویی مجیر به امّت غزل سروده دلم ترک به خانه ی خالق برای تو افتاد برای شرح حکایت غزل سروده دلم کبوتر دل من پر زنان سوی حرمت به رو به روی ضریحت غزل سروده دلم زبان الکن و حاجات ما ندارد تَهْ نبوده قصد جسارت غزل سروده دلم تویی امیر دل ما تویی تو شاه نجف علیست ذکر عبادت غزل سروده دلم نبوده ذکر تو لایق برای هر دهنی برای کسب فضیلت غزل سروده دلم بگیر رشته ی دل را بکش به راه خود برای عدل و عدالت غزل سروده دلم نظر به ساقی عطشان خود نما مولا فقط به قصد اطاعت غزل سروده دلم -------------------------------------- شاعر و مداح اهل بیت کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
بسیار ز یبا سروده اید علی یاراتان .
فاروق اعظم علی مدح ومنقبت امیرالمومنین علی (ع) شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) -------------------------------- فاروق اعظم علی و ساقی کوثر علی نائب مرسل علی و شافع محشر علی دست حق در آستین سید کون و مکان قائد و رهبر علی و شافی و مشعر علی معنی عدل و عدالت راز دارِ هل اتی در میان شیر مردان فاتح خیبر علی کاتب آیات رحمان ناطق شرح حدیث حافظ آیات قرآن زوجه ی کوثر علی هادی و حیدر علی و فاضل و افضل علی عالم علم لَدُنی از همه برتر علی او قَسیم الجنّةِ و النّار در ارض و سما پس امیر المومنین صفدر یا حیدر علی عُروة الوثقی علی باشد سِرُّ الله علی حجة الله قدرت الله مسجد و منبر علی تالی الله و یَدالله بابِ علم لا یَزال اَشْجَع الناس آن وصی پاک پیغمبر علی باب علم است و حقیقت یا علی المرتضا بوترابی همچو آبی بر نبی لشگر علی دست گیر خلق در محشر تو اولاد تو خادم در گاه تو با فخر چون قنبرعلی --------------------------------------- شاعر و مداح اهل بیت کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
پاسخ به:اشعار و مولودی و مداح میلاد حضرت علی علیه السلام
سکان زمین و آسمان است علی مولای جميع انس و جان است علی
در نور محبتش پر از جاذبه است محبوب قلوب شيعيان است علی
پدر شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) ------------------------ پدر یعنی چراغ توی خانه پدر یعنی گریز از این زمانه پدر یعنی سرود زندگانی پدر یعنی عروج آ یمانی پدر دار و ندارم بی بهانه پدر سختی اما عاشقانه پدر تاب و تب احوال هستی پدر زخمی ولی مجذوب مستی پدر سیر و سلوک شاعرانه پدر مردیست توی آ شیانه پدر تفسیر رحمان و رحیم است پدرخون خالقش آری کریم است پدر چون شمع می سوزد دمادم زنم بوسه به دستانش هر دم پدر پاک و زلال است و خدایی برای اهل خانه گشت فدایی -------------- ------------------ شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)