0

سالاد ذرت و کاهو یک پیش غذای بهاری

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

سالاد ذرت و کاهو یک پیش غذای بهاری

سالاد ذرت و کاهو یک پیش غذای بهاری

جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمك و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید ، داخل گوجه فرنگی ها را خارج كرده و آنها را فیله كنید و بعد ریز خرد کنید.


 

سالاد ذرت و کاهو یک پیش غذای بهاری

 

مواد اولیه برای ۳ نفر:

ذرت ۱ لیوان
كاهو ۱ بوته
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیازچه ۱ عدد
سس مایونز به میزان لازم
ماست چكیده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شكر به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمك و روغن خوب بپزید. برگ‌های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید، داخل گوجه فرنگی‌ها را خارج كرده و آنها را فیله كنید و بعد ریز خرد کنید.

پیازچه را بصورت ریز و ساطوری خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.

سس مایونز را با مقدار دلخواه ماست چكیده، آبلیمو، نمك و فلفل و شكر مخلوط كرده و روی سالاد بدهید نوجه داشته باشید كه سس باید در حدی باشد كه كاملا سالاد را بپوشاند.

نكات:
در صورتی كه از كنسرو ذرت استفاده میكنید توجه كنید شیرین نباشد و اگر شیرین بود مقدار بیشتری نمك به سس افزوده و یا شكر را از سس حذف كنید.

این سالاد را به همراه خیارشور و فلفل دلمه‌ای تزیین كنید.

می‌توانید به این سالاد تن ماهی، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.

چهارشنبه 8 فروردین 1397  10:58 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها