طرز تهیه اشکنه | غذای سنتی خوشمزه
اشکنه
پیاز بزرگ 1 عدد . تخم مرغ 4 عدد . شنبلیله خشک 1 قاشق . روغن 2 قاشق
آرد 2 قاشق . زردچوبه 2 قاشق چایخوری . نمک 1/3 قاشق چایخوری . آب 3 لیوان
طرز تهیه: پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید. هنگامیه پیازها طلایی رنگ شدند، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.پس از کمی تفت دادن آرد و شنبلیله را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.
آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مایع خوب جوش بخورد. سپس تخم مرغ ها را دون مایع بشکنید و هم بزنید تا درون مایع ببندد. حال می توانید اشکنه را از روی شعله بردارید و این غذای خوشمزه را با نان سرو کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب