آبگوشت قرمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی! آسمونی در این بخش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی را منتشر می کند.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت قرمه سبزی
- سبزی قورمه 250 گرم
- گوشت گوسفند نیم کیلو
- لوبیا قرمز 1 لیوان
- لیمو عمانی 4 عدد
- پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- ماست ساده پرچرب
- زردچوبه، فلفل و نمک
طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی
گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.
لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.
پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.