وب سایت سرآشپز پاپیون: برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشتهها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسههای سوپخوری سرو کنید.
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله )۴۵۰ گرم
پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه
هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد
سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم
آب ۲-۳ لیوان
سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم
طرز تهیه:
- گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربیهای اضافه آن را بگیرید.
- گوجه فرنگیهای جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید
- اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.