وب سایت سرآشپز پاپیون: بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره ، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.
مواد لازم:
- فیله ماهی قزل آلا یا سالمون ۶۰۰ گرم
سیر رنده شده ۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یا قرمز به مقدار لازم
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
لیمو تازه ۳-۴ عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فیله های ماهی را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را به صورت تکه های ۱ در ۳۰ سانتی متر برش بزنید. هر کدام از برش ها را لوله کرده و با خلال دندان محکم کنید.
- آبِ لیموها را بگیرید و در ظرف غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. سیر، نمک، فلفل سیاه یا قرمز، فلفل پاپریکا، زردچوبه و زعفران را هم اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، سپس مخلوط را روی ماهی های حلزونی بریزید و حدود یک ساعت صبر کنید تا مواد به خورد تکه های ماهی بروند.
- بعد از زمان ذکر شده در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، ماهی های حلزونی را داخل آن قرار دهید. حرارت را کم کرده تا ماهی ها داخل روغن سرخ شوند.
- ماهی های آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و با سبزی و تکه های لیمو تزئین کرده و همراه با سبزی پلو یا نان سرو کنید.
سایر نکات
برای طعم دار کردم ماهی ها می توانید از ادویه مخصوص ماهی هم استفاده کنید.
فیله هایی انتخاب کنید که طول آنها 25 تا 30 سانتی متر باشند تا رول های زیبایی بدست بیاید.