کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 65291
محل سکونت : تهران

کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: به کاناپ مرغ، ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فودهاست که برای پیش غذای مراسم‌های رسمی و جشن تولد‌ها مناسبه.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

  • خمیر هزارلا: 2 عدد
    قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
    سیر (ریز خردشده): یک حبه
    پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
    سینه مرغ (پخته): 300 گرم
    آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
    سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه: به مقدار لازم
    سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری

کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه:

  1. خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
  2. آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
  3. سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برش های خمیر طلایی و برشته شوند.
  4. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
  5. پیاز، سیر و قارچ ریز خردشده را حدود 5 دقیقه در روغن روی حرارت زیاد تفت دهید.
  6. سویا سس و آب مرغ را اضافه کنید مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید.
  7. نمک و فلفل زده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
  8. پس از خنک شدن سس مایونز را اضافه کنید.
  9. مواد را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
  10. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و روی نان های کوچک برشته پایپ کنید.
  11. سپس سرو نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 5 فروردین 1397  07:31 ب.ظ
تشکرات از این پست
msnmsn
msnmsn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 78
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی و خوشمزه

کاناپ مرغ

در این مطلب از سایت علم سرا برای شما عزیزان طرز تهیه کاناپ مرغ را آموزش می دهیم.آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد

کاناپ به ساندویچ های لقمه ای روباز گفته می شود. برای تهیه کاناپ قاعده خاصی وجود ندارد و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات و گوشت ها می توان کاناپ تهیه نمود. معمولا برای تهیه کاناپ مواد مختلف روی تکه ای نان تست روشن یا تیره گذاشته و به زیبایی سرو می شود.

طرز تهیه کاناپ مرغ , کاناپ مرغ , canape morgh

کاناپ مرغ – کاناپ به ساندویچ های لقمه ای روباز گفته می شود. برای تهیه کاناپ قاعده خاصی وجود ندارد و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات و گوشت ها می توان کاناپ تهیه نمود. معمولا برای تهیه کاناپ مواد مختلف روی تکه ای نان تست روشن یا تیره گذاشته و به زیبایی سرو می شود.

برای تهیه کاناپ می توان از انواع کاتر استفاده نمود تا برش ها زیباتر و شبیه تر شود. معمولا کاناپ را در سینی های بزرگ می چینند و در کنار هم انواع مختلف آن را سرو می کنند.

طرز تهیه کاناپ مرغ

دستور تهیه کاناپ مرغ

به کاناپ مرغ ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فود هاست که برای پیش غذای مراسم های رسمی و جشن تولدها مناسبه. در بخش آموزش آشپزی روش تهیه کاناپ مرغ را با هم می بینیم.

مواد لازم

سینه مرغ

خیارشور

هویج

پیازچه

جعفری

گردو

سس مایونز

نمک و فلفل

طرز تهیه کاناپ مرغ

سینه مرغ را پخته و گوشت را از استخوان جدا می کنیم.

همه مواد را میکس کرده و در یخچال کمی استراحت می دهیم.

دور نان های تست را گرفته یا با کاتر به شکل دلخواه در می آوریم.

از مواد روی نان تست گذاشته و نان دیگری را روی مواد قرار داده و به دلخواه تزئین می کنیم.

کاناپ مرغ را حتما امتحان کنید که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است

کاناپ چیست ؟

نوعی ساندویچ و فینگر فود هست که در ابعاد کوچکه و در یک لقمه خورده می شه.

این فینگر فود خوشمزه رو می تونید در مراسم و مهمانی ها مخصوصا تولدها تهیه کنید و روی میز سرو قرار بدید.

مواد لازم برای تهیه کاناپ مرغ

سینه مرغ پخته :♥: ۱ عدد

قارچ :♥: ۲۰۰ گرم

پیازچه :♥: ۲ عدد

فلفل دلمه ای خرد شده :♥: ۲ قاشق غذاخوری

نان تست :♥: ۶ عدد

سس مایونز :♥: ۶ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

آبلیمو :♥: به میزان لازم

طرز تهیه کاناپ مرغ , کاناپ مرغ , canape morgh

کاناپ مرغ از ساندویچ هایی که تا حالا میل کرده اید خیلی متفاوت تر است

مواد داخل کاناپ به سلیقه خودتان است می توانید بعضی از مواد را حذف کنید و یا چیز دیگری را به لیست اضافه کنید.مثل خیارشور ، هویج ، جعفری و …

طرز تهیه کاناپ مرغ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کاناپ مرغ به این صورت است که ابتدا باید

نان تست را به سایز و مدل دلخواه قالب بزنید . برای قالب زدن از کاتر های فلزی یا پلاستیکی شکل دار استفاده کنید.

مرغ پخته شده را خرد و ریش ریش کنید و با نصف سس مایونز مخلوط کنید .

به مرغ نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو و قارچ های ریز خرد شده را اضافه کنید.

می توانید قارچ ها را از قبل سرخ کنید یا همان طور خام در غذا استفاده کنید.

پیازچه خرد شده و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

در کنار سبزیجات می توانید از سبزی های معطر مثل ریحان و نعنا نیز چند برگ استفاده کنید.

روی نان تست ها با کاردک یا چاقو یک لایه نازک سس مالیده و مواد را روی نان ها بگذارید.

میزان مواد باید مقداری باشد که مرکز نان را پر کند و اطراف حدود یک سانتی متر باقی بماند.

نوشته طرز تهیه کاناپ مرغ بسیار خوشمزه یک فینگر فود عالی و مخصوص مهمانی اولین بار در انسان شاد. پدیدار شد.

کاناپ مرغ,کاناپ مرغ و بادام,کاناپ مرغ و گردو,کاناپ مرغ و سیب زمینی,کاناپ مرغ و پیازچه,کاناپ مرغ و پنیر,کاناپه مرغ کنجدی,کاناپ مرغ و ژامبون,کاناپ مرغ و سبزیجات,کاناپ مرغ ژامبون

به اندازه تعداد لایه هایی که میخایم کیکمون داشته باشه نان تست بر میداریم و برشتگی دور نان تستها رو با چاقو میبریم و روی ظرف مورد نظر میچینیم (مواد من برای ۴ نان تست در کف و سه لایه روی اون هست یعنی ١٢نان تست).
کاناپ مرغ یا کیک مرغ

مواد لازم برای تهیه کاناپ مرغ

نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک

کاناپ مرغ

طرز تهیه کاناپ مرغ

سیب زمینی ها و مرغ  جدا  می پزیم .وقتی خنک شدن آنها را با خیار شور چرخ می کنیم. اگر تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشوند (مثل مال که کشدار شد )و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مان حالت خمیری داشته باشند .بعد به آن سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش را اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست را قالب می زنیم و اطرافش را جدا می کنیم .یک نان روی داخل کاتر می زاریم و موادمان را رویش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نان برش زده ی دیگر رویش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم . من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم. به این ترتیب کاناپ مرغ خوشمزه آماده سرو می شود.

امیدوارم کاناپ مرغ را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

مواد میانی:

سس مایونز ۵ قاشق.ماست چکیده ١٠قاشق.خیارشور سه عدد بزرگ (نگینی ریز خرد شده)پیازچه ۵عدد(ساتوری خرد شده). گوشت مرغ ریشه شده حدود نصف سینه.گردوی خرد شده ۴قاشق، خامه سه قاشق و کمی نمک….

مواد رو با هم ترکیب میکنیم و لایه لایه روی نان تست ها میزنیم و دوباره نان تست میچینیم و باز لایه بعد و روی نان تست اخرین لایه و دور تا دور کیک رو فقط از مخلوط سس و ماست چکیده و نمک و خامه میزنیم و تزیین میکنیم و حدود ٣-۴ساعت داخل یخچال قرار میدیم.

برای تزیین دور کیک میتونیم از خرده گردو یا هویج رنده شده و یا جعفری خرد شده استفاده کرد.
بسته به ذایقه خودتون میتونید مقدار پیازچه رو کم یا زیاد کنید

 

طرز تهیه کاناپ مرغ

 

https://elmsara.com/223-%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d9%be-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87/

 

دوشنبه 22 بهمن 1397  08:47 ب.ظ
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها
31/2452