ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: ما ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روش های پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و ... در این مطلب نیز شما را با یکی از روش های آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.
میزان سرو: 3 الی 4 نفر
مواد لازم:
- روغن: 2 قاشق سوپ خوری
هویج (نگینی خردشده): یک عدد
سیب زمینی (نگینی خردشده): یک عدد
کره: 2 قاشق سوپ خوری
پیاز (خردشده): یک عدد
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
آب: یک و یک چهارم پیمانه
ران مرغ: 600گرم
نمک: به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک چهارم پیمانه (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.
- هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.
- ران های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.
- سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.
- سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
- ران های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.
- در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.
- سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
- سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.