ماهنامه سفره ایرانی: با این پیتزا رنگین کمانی از مزه ها را نوش جان کنید.
مواد لازم خمیر:
- گل کلم: 2 پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم قاشق چای خوری
آرد: یک پیمانه
مواد لازم رویه:
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سیر (ریز خردشده): یک حبه
گوجه فرنگی (پوره شده): یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
برگ ریحان: یک عدد
ارگانوی خشک: یک دوم قاشق چای خوری
پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک و یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی (باریک خردشده) یک پیمانه
زیتون (خردشده): یک چهارم پیمانه
قارچ (خردشده): یک چهارم پیمانه
پیاز قرمز (حلقه شده): به مقدار لازم
ذرت (پخته): به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا برای تهیه خمیر، گل کلم را پخته و سپس در غذاساز ریز خرد کنید.
- تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
- خمیر به دست آمده را ورز دهید و سپس روی سطح کار به شکل دایره پهن کنید.
- خمیر را به داخل قالب پیتزا انتقال داده و لبه های اضافی آن را برش دهید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.
- یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
- پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- گوجه فرنگی پخته، پوست کنده و ریز خردشده، گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه بپزید.
- نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، برگ ریحان و ارگانوی خشک را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
- این مخلوط را روی خمیر پیتزای پخته شده بریزید و پنیر ماتزرلای رنده شده روی مواد بپاشید.
- فلفل دلمه ای ها، زیتون، قارچ، پیاز حلقه شده و ذرت پخته را روی مواد بچینید.
- یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را روی پیتزا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.