ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما میدهد.
مواد لازم:
- فلفل قرمز: (خردشده): 5 عدد
ران مرغ: 4 عدد
سیب زمینی کوچک: 250 گرم
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
برگ رزماری: 4 الی 5 عدد
سیر (درسته): 2 بته
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- ران های مرغ را به دو قسمت کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید.
- آنها را با سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
- زیره را در تابه (بدون روغن) روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شود. سیر ریز خردشده، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره تفت داده شده و یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز باقیمانده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
- برگ رزماری، بته های سیر پوست کنده حبه حبه شده و یک دوم قاشق سوپ خوری از سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- مخلوط سیب زمینی و ران های مرغ مزه دار شده را به سینی فر انتقال داده و روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
- آب ناشی از پخت مرغ و سیب زمینی درون سینی را با برس روی مواد بمالید.
- مخلوط رزماری و حبه های سیر و فلفل قرمز خردشده را میان مواد بچینید و به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
- سپس سرو کنید.