ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ میباشد. به شما توصیه میکنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانیهای عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- آرد: 500 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- آب: 250 گرم
- شکر: یک قاشق چای خوری
- خمیرمایه: 10 گرم
- شیر: 100 میلی لیتر
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
- گوشت گوساله: (ریز خردشده): 500 گرم
- روغن: به مقدار لازم
- پیاز (ریز خردشده): یک عدد
مواد لازم رویه:
- دانه کنجد: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: 3 عدد
- کره (ذوب شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آب، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه ور آید.
- بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- مخلوط خمیر مایه و شیر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
- آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
- گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کنید. روی آنها را بپوشانید و حدود 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید تا ور آیند.
- سپس هر یک از گلوله های خمیر را به شکل مربع روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
- برای تهیه مواد میانی مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا پخت و برشته شود.
- این مخلوط را وسط خمیرها پخش کنید و آنها را رول کنید و دو قسمت انتهای خمیر را محکم کنید.ـ
- آنها را در سین فر بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید.
- سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیده ها طلایی و برشته شوند.
- کره ذوب شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.