ماهنامه کیک و شیرینی: با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.
مواد لازم:
- پودر بادام: 60 گرم
- پودر نارگیل: 65 گرم
- پودر قند: 110 گرم
- سفیده تخم مرغ (بزرگ): 2 عدد
- نمک: یک پنسه
- شکلات (آب شده): 100 گرم (برای تزیین)
- پودر نارگیل: یک دوم پیمانه (برای تزیین)
طرز تهیه:
- ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
- سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
- بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
- بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.