وب سایت سر آشپز پاپیون: با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.
مواد لازم:
- آرد سفید ۲۵۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- روغن جامد ۸۵ گرم
- کره ۸۵ گرم
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- رویال آیسینگ (برای تزئین روی شیرینی) به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه. تخم مرغ و اسانس رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
2- در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.
3- خمیر رو داخل نایلون بمدت ۳ ساعت استراحت بدهید.
4- خمیر رو بین دو تا نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
5- به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار میدهیم تا بپزد(مواظب باشید نسوزد)
6- بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی میکنیم
سایر نکات
موقع قالب زدن اگه حس کردید خمیر چسبناکه بازم آرد نشاسته بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه.(آرد معمولی اضافه نکنید).
میتونید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگش بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز رو روشون دربیارید بعد داخل فر بذارید.
روغن جامد رو حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بذارید تا دوباره سفت بشه بعد استفاده کنید بازم تاکید میکنم مدت زمان پخت این شیرینی ده الی پانزده دقیقه است بیشتر بشه میسوزه