ماهنامه کیک و شیرینی: این اسلایسهای شیر و شکلات خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- بیسکویت شکلاتی (ساده): 250 گرم
- فندق (خردشده): 110 گرم
- کره (آب شده): 150 گرم
- شیرعسلی: 390 گرم
- شکلات شیری: 375 گرم
- شکلات سیاه (خردشده): 300 گرم
- کره اضافه: 15 گرم
- شکلات سفید: 30 گرم
طرز تهیه:
- قالب مستطیل 30×20 سانتیمتری را با کاغذ بپوشانید و کنار بگذارید.
- ببسکویت و یک چهارم از میزان فندق را پودر کرده و با کره آب شده مخلوط کنید و کف قالب پرس کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- شیر عسلی و 345 از شکلات شیری را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شده و مواد یکدست شود.
- باقیمانده مغز را اضافه کنید و به سرعت مخلوط و روی بیسکویت پهن کنید.
- باقیمانده شکلات شیری را ذوب کرده و روی سطح اسلایس خطوطی ایجاد کنید و در نهایت با شکلات سفید نیز همین کار را تکرار کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید.
- این اسلایس را در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط می توان نگهداری نمود.