0

قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می‌شوند.

مواد لازم:

  • پودر نارگیل: 180 گرم
  • کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر شکر: 400 گرم
  • شیرعسلی: یک سوم پیمانه
  • اسانس: مقداری
  • رنگ خوراکی: مقداری

قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

طرز تهیه:

  1. قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
  2. پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
  3. سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
  4. سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
  5. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
  6. لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
  7. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  8. سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
  9. سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
  10. روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
  11. دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 5 فروردین 1397  6:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها