مجله سرآشپز - سارا خسرویان: اسپرینگ رول گوشت غذای آسیایی است که در آن توسط خمیر مخصوص و موادی که به سلیقه میتوان متفاوت انتخاب نمود، پر خواهد شد.
مواد مورد نیاز
- گوشت چرخ کرده: 150 گرم
- پیازچه (خلالی خردشده): یک دوم پیمانه
- پیاز (رنده شده): 3 ق س
- هویج (خلالی خرشده): یک دوم پیمانه
- کدو (خلالی خردشده): یک دوم پیمانه
- سیر (رنده شده): 1 حبه
- رب گوجه فرنگی: 1 ق س
- خمیر یوفکا: 16 ورقه
- زردچوبه، زنجبیل، نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. تابه ای را روی حرارت قرار داده، مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.
2. سپس پیازچه را درون آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
3. بعد پیاز را همراه با گوشت به آن افزوده، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. هویج و کدو (یا کلم برگ) را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود.
5. زردچوبه، زنجبیل، نمک و فلفل را به مواد افزوده، تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
6. سیر و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. بعد آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا از حرارت آن کاسته شود.
7. یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح صافی قرار داده، بعد به وسیله قاشقی مقداری از مخلوط گوشت روی قسمت انتهایی خمیر قرار داده و با قلم مویی آغشته به آب کناره های آن را مرطوب کنید. بعد گوشه خمیر را روی مخلوط مواد برگردانده و آن را رول کنید (تمام مواد را به این ترتیب آماده کنید).
8. رول های آماده را داخل ظرفی چیده و روی آن ها را با پارچه مرطوب بپوشانید تا خشک نشود.
9. مقداری روغن درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید.
10. بعد رول ها را درون روغن بیندازید و برای 2 تا 3 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، سرخ کنید.
11. سپس با کفگیر از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
12. بعد با سس چیلی شیرین و برش های پیازچه سرو کنید.