پاسخ به:اشعار تحویل سال ، سال نو ، بهار و طبیعت شاعر کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی)
فصل بهاره شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) داره بارون می باره ،فصل بهاره گل ها سر بر می داره،فصل بهاره سبزه تو دشت و دمن مژده نوروز عید رو از راه میاره،فصل بهار ه
خواهشمند است با درج نظرات خود بنده حقیر را راهنمایی کنیدایمیل بنده
yaalimdd80@vatanmail.ir
شاعر و مداح اهل بیت عصمت و طهارت خادم الحسین کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی) از استان لرستان، شهرستان ازنا ،ساکن تهران ،شهرستان ملارد
سبک اشعار در کانال تلگرام بنده که آ درس آ ن در وب سایت است موجود می باشد
sagi60@
09127933263 شماره تماس
http://rasoll60.mihanblog.com
http://mosebat.mihanblog.com
چشم به راه بهار شاعر :رسول چهار محالی بهار آمد و ما فاطمی تبار شدیم به عطر نور ولایت رستگار شدیم صدای پای بهار و محول الاحوال عمریست چشم به راه بهار شدیم
اندک اندک شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) اندک اندک می رسد وصل نگار عشق با شور شعف در روزگار نم نم باران ،شکوفه،بوی عید عرض تبریک آ مده فصل بهار
شاعر:رسول چهارمحالی بهار ما بدون تو ندارد هیچ معنایی زمان ما بدون تو ندارد هیچ معنایی شود آیی تو از راه و بهار ما شود معنا بیا ای صاحب عالم ،جهان شد بی تو بی معنا
لحظه تحویل سال نو شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) ................................. لحظه تحویل سال نو، دلم مجذوب توست بر لبم این است مقلب،قلب من مغلوب توست یا محول حال ما را کن،دگرگون سال نو روز و شب را شاد گردان ،از کرامت های تو کن تو تدبیری برای ،حال نا احوال ما چرخش روز و شب و، اعمال نا فرجام ما حال ما راحول احوالت ،بگردان ای خدا قلب های عاشق ما را ،ببر تا کربلا لحظه تحویل سال نو ،دلم در کربلاست یا که پا بوس رئوف ،آ قا علی موسی الرضا ست
نوید عید شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) ابرو باد و مه وخورشید نوید آورده شعف و شور به همراه امید آورده سال نو آمده با عشق صفاوخوبی عرض تبریک حضور تو که عیدآورده سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد
با سلام بزرگوار اشعارت دلنشین و قابل شنیدن است . به دل می نشیند ، همین باعث جذاب تر کردن شعر شما بزرگوار شده .دست به قلمت بسیار خوب و قابل تحسین است . موفق باشید.
عاشقی شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) عاشقی در عین و شین و قاف نیست عاشقی حرف و حدیث و لاف نیست عشق با زخم جگر ،نه حرف، عمل صد دریغ این کار هر حراف نیست
عشق را شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) عاشقانه عاشقانه دوست دارم عشق را عاشقانه شاعرانه دوست دارم عشق را عین و شین و قاف با عطر بهاری تنت شاعرانه بی نشانه دوست دارم عشق را
سین هشتم شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) ---------------------------- سین هشتم حاج قاسم سلیمانی سین هشتم اسطوره های ایرانی سین هشتم به یادت ای سردار سین هشتم توکیستی که میمانی جای تو نیست خالی در میان ما یاد ونامت به پاست مردکرمانی ذوب گشتی تو درون عشق خدا قهرمانی عزیز، غرقِ نورِایمانی بال هایت وا نمودی سوی یزدان همیشه دردل ما جانی وتوجانانی دعا نما تو برای امام و رهبر مان پیش حضرت حق همیشه خندانی شیر مردی از دیارِ آرش و گیو چون محبّینِ نامدار،مثل سَلمانی عاشق دین و مذهب و وطنی کشتی وطنم را همچو بادبانی دوباره عطر دل آرای تو پیچیده گل بی خار تویی که در گلستانی تو چه کردی با دل مردمان ایرانی همچو گوهری در وجودمان پنهانی هفت سین نه که هشت سین داریم سین هشتم حاج قاسم سلیمانی -------------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
اشعار تحویل سال ، سال نو ، بهار و طبیعت شاعر کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی)
ارمغان سال نو شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان) »»»»»»»»»»«««««««««««« ارمغان سال نو جشن و سرور و شادی است عرض تبریک و ارادت بر لب منادی است باز رویده به جان کوه و صحرا روح عشق مژده ی تحویل سال سرزندگی، آبادی است باید از نزدیک یا از راه دور اَرحام کرد دیدن فامیل و همسایه گرفتن یادی است سال نو آید دگرگون سازد این احوال ما موقع شادی شده عروسی و دامادی است اندک اندک دشت ها پر می شود از بوی گل در میان دشت و دریا موقع صیادی است فصل عشاق است روئیده شکوفه بردرخت هر شکوفه بردرخت مُرده یک هادی است لحظه ی وصل است بهارو موعد طنازیم یا مقلب در قلوب ما عجب میعادی است ساقیا سال جدید آید سعادت با سرور مژده ی تحویل سال نو به دلها شادی است -------------------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
عشق افسانه ای از عصر کهن نیست
آنکس که در بند گرفتار نشد کیست
معشوق برای عشق جان داده همی
در مکتب عشق نمره میباشد بیست
بهار شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) ------ ------------------- شبنم و شادی و شور است ارمغان بهار هدیه ی قلب صبور است ارمغان بهار در تقابل بین فصل بهار و فصل خزان لحظه ی ناب حضور است ارمغان بهار درخت ها که رنگین کمان شده اند پُرِ از شعر و شعور است ارمغان بهار زمان حال دگرگون محول الاحوال دلی که مَمْلُوِ نور است ارمغان بهار گذشت سالی و ایام پیش می آ ید زمان به حال عبور است ارمغان بهار دلت ز غصه رها کن سرود وصل بخوان زمان جشن و سرور است ارمغان بهار بیا و دل به عزیزان بده و شادی کن دلی ز جنس بلور است ارمغان بهار پر ازشادی و جشن و سرور هر جایی دلم ز غصه به دور است ارمغان بهار ماهی قرمز و سیر و سبزه و سمنو نشاط جفت و جور است ارمغان بهار ----------------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) زیر باران حوادث می توان زیبا نوشت می توان تصویری از یک آدم تنها نوشت همدلی و هم زبانی شرح حال ما شده می توان تصویر را از عالم رویا نوشت