مواد لازم برای شیرینی گردویی :
شکلات شیری |
100 گرم |
کره |
100 گرم |
پودر شکر |
70 گرم |
تخم مرغ |
1 عدد |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
پودر گردو |
100 گرم |
دارچین |
1 قاشق سوپخوری |
آرد |
200 گرم |
گردو |
به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی گردویی :
شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.
به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.