ماهنامه سفره ایرانی: سالاد گل کلم سوخاری، یک سالاد خوشمزه و مقوی است که به افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه میشود.
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- گل کلم (کوچک): یک عدد
روغن زیتون: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
نعناع خشک: یک دوم قاشق چای خوری
زیره (پودرشده): یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
آب انار: یک قاشق سوپ خوری
لیمو ترش: نصف یک عدد
فلفل قرمز (کباب شده): 2 عدد
خیار شور: (خردشده): 2 الی 4 عدد
پیازچه (خردشده): 3 عدد
پیاز (خردشده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- گلم کلم را به ابعاد کوچک خرد کنید و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی قرار دهید.
- روغن زیتون، نعناع خشک، زیره، فلفل سیاه، آب انار، آب لیموترش و نمک را اضافه کنید.
- سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گل کلم ها سوخاری و برشته شوند...
- گل کلم سوخاری شده، فلفل قرمز کباب شده و خرد شده، خیار شور، پیازچه و پیاز خردشده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- نمک زده و سالاد را سرو کنید.