در این بخش از آموزش آشپزی امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک پیش غذای ساده و مورد علاقهی کودکان آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نان باگت: 6 عدد
قارچ خرد شده: یک پیمانه
پنیر موزارلا: نصف پیمانه
کره: 50 گرم
سس مایونز: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد
اوریگانو: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
نانهای باگت را برشهای عرضی داده و در کناری قرار میدهیم. پیاز را تفت داده و قارچ را به آنها اضافه میکنیم پس از آنکه کمی نرم شدند، آنها را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم خنک شوند.
حالا سس مایونز، نیمی از پنیر، نمک و فلفل و اوریگانو را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سینی فر را چرب میکنیم و برشهای نان باگت را داخل آن میچینیم. داخل نا باگتها را کمی چرب و از مخلوط قارچ پر میکنیم. بقیهی پنیر را روی نان باگتهای پر شده با قارچ میریزیم. سینی را داخل فر قرار داده و صبر میکنیم تا پنیرها آب شوند سپس آن را از فر خارج میکنیم.