طرز تهیه كيك فنجانی هويج و هل
مواد لازم برای 21 عدد:
شكر قهوهای........................................100 گرم
شكر سفید...........................................80 گرم
روغن مایع ..........................................250 میلیلیتر
تخم مرغ ................................................4 عدد
پوست پرتقال رندهكرده ............................1 قاشق چایخوری
هل آسیابكرده.......................................یك قاشق چایخوری
زنجفیل (در صورت دلخواه).........................یكدوم قاشق چایخوری
آرد .......................................................350 گرم
بیكینگپودر ...........................................2 قاشق چایخوری
هویج رندهكرده ......................................250 گرم
گردوی برشته و خردكرده ........................100 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم:
پنیر خامهای......................................300 گرم
پوست پرتقال رندهكرده..........................1 قاشق چایخوری
پودر شكر ........................................100 گرم
خامهی فرمگرفته..............................100 گرم
هر دو شكر، روغن مایع و تخم مرغها را با همزن برقی بزنید. آنگاه پوست پرتقال، هل، زنجفیل، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هویج و گردو را اضافه نمائید و مایه را بین 12 قالب كیك فنجانی یا مافن تقسیم كنید. سپس كیك را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید. پس از خنك شدن، میتوانید روی كیكها را با كرم تزئین كنید.
روش تهیهی كرم:
همهی مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: میتوانید برای تزئین كیكها از هویجهای مارسیپانی دستساختهی خودتان استفاده كنید.