0

كيك فنجانی هويج و هل

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

كيك فنجانی هويج و هل

 

كيك فنجانی هويج و هل

طرز تهیه كيك فنجانی هويج و هل

 

 

 

مواد لازم برای 21 عدد:

 

شكر قهوه‌ای........................................100 گرم

شكر سفید...........................................80 گرم

روغن مایع ..........................................250 میلی‌لیتر

تخم مرغ ................................................4 عدد

پوست پرتقال رنده‌كرده ............................1 قاشق چایخوری

هل آسیاب‌كرده.......................................یك قاشق چایخوری

زنجفیل (در صورت دلخواه).........................یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد .......................................................350 گرم

بیكینگ‌پودر ...........................................2 قاشق چایخوری

هویج رنده‌كرده ......................................250 گرم

گردوی برشته و خردكرده ........................100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم:

پنیر خامه‌ای......................................300 گرم

پوست پرتقال رنده‌كرده..........................1 قاشق چایخوری

پودر شكر ........................................100 گرم

خامه‌ی فرم‌گرفته..............................100 گرم

 

 

هر دو شكر، روغن مایع و تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید. آن‌گاه پوست پرتقال، هل، زنجفیل، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هویج و گردو را اضافه نمائید و مایه را بین 12 قالب كیك فنجانی یا مافن تقسیم كنید. سپس كیك را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. پس از خنك شدن، می‌توانید روی كیك‌ها را با كرم تزئین كنید.

روش تهیه‌ی كرم:

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: می‌توانید برای تزئین كیك‌ها از هویج‌های مارسیپانی دست‌ساخته‌ی خودتان استفاده كنید.

چهارشنبه 23 اسفند 1396  2:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها